ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Петък, 14 Септември 2012 16:02

Автомобил втора употреба

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Много хора са на мнението, че не е важно да е чисто нова колата, която карат, за да им върши работа. Това е така особено за българина. При стандарта на живот в България малко са хората, които могат да си позволят да закупят автомобил излязъл току що на пазара. За съжаление много пъти приказката „По-евтиното излиза по-скъпо” се оказва вярна и от „Новия” ни закупен на старо автомобил се оказваме вечно по сервизите, където майсторите все подменят някоя част, а друга се руши и се оказваме в един омагьосан кръг, в който, вместо да се порадваме на новата си придобивка, често изхабяваме силите, нервите и времето си.

Какво е добре да знаем, когато търсим автомобил втора употреба?!

Не само външния вид е важен при избора на колата ни. Добре е тя да хваща окото, но това не е най-важното, ако стои все по автосервизите и там краси.

Ако не разбирате много от моторните превозни средства, а сте твърдо решени да си закупите такова е добре да се допитате до специалисти за марките, моделите и най-вече, когато имате поглед върху нещата и това, което търсите да се поинтересувате за слабите места на предпочитаната от вас кола (защото всяка „стара” има такива).

Когато стигнете до момента за покупката е желателно да прекарате „Вашия бъдещ автомобил” през специален рентген. Вече има много сервизи, които предлагат тази услуга, така най-добре ще знаете болните места, на това, което мислите да купувате и ще може да си направите сметка за разходите, които ще ви струват отгоре на цената на МПС-то.

Прочетена 7658 пъти