ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Petrov

Petrov

Сряда, 22 Ноември 2017 12:57

Как да изберем семеен автомобил?

На какви условия трябва да отговаря семейния автомобил? В действителност тези условия може да се различават в зависимост от изискванията на всяко семейство. Все пак сме подготвили една статия която да отговаря на много от въпросите за изборът на семеен автомобил.

Петък, 17 Ноември 2017 15:10

Поддръжка на автомобила

За да бъде вашия автомобил сигурен на пътя, вие трябва да отстранявате навреме всеки един възникнал проблем. Ако трябва да смените Притискателен диск - направете го като посетите веднага най-близкия автосервиз.

Неделя, 12 Ноември 2017 14:25

Модерни дрехи за цялото семейство

Пазаруването на fashion дрехи от интернет е много по-удобно заради по-големия брой магазини и разнообразието в тях. Ето защо нашата препоръка е да се възползвате от тях по най-добрия начин.

Сряда, 08 Ноември 2017 10:33

Кое ще е винаги на мода?

Има неща които модата не оставя колкото и време да минава. Ето защо подготвихме специална статия която е посветена именно на тези неща. Изберете ги ако искате да се застраховате от грешки.

Понеделник, 06 Ноември 2017 07:52

какво да носите за корпоративна партия?

Цветовата гама на екипажа също има значение. Предпочитайте тъмносините, зелените, лилави тонове, допълвайки екипировката с оригинални аксесоари - като малка чанта "Cecil" на веригата и бижута в същия стил. Какво да облечем за парти с приятели?

Събота, 04 Ноември 2017 15:22

Подходящ акумулатор

Когато купувате нови акумулатори вие трябва да знаете точно то какъв се нуждаете. Другия вариант е да се консултирате с продавач консултанта и той да ви препоръча акумулатор с подходящи технически параметри.

Вторник, 31 Октомври 2017 10:46

Въпроси за халатите

Домашния халат е една много практична дреха която ни дава свобода и най-вече практичност. Как да изберем халат - от каква материя да бъде, какъв цвят? Всички тези въпроси са важни.

Вторник, 31 Октомври 2017 10:37

А вие носите ли пончо?

Пончото е моден аксесоар който може да бъде и много полезен. Подготвили сме ви една много полезна статия с идеи за това с какво да носите пончото.

Понеделник, 30 Октомври 2017 17:23

Блузи за всеки сезон от годината

Всеки един от нас има не една или две блузи. Блузите са една от най-популярните дрехи които се носят от всеки един човек - независимо от пол и възраст. Освен това има блузи за всеки един сезон - пролет, лято, есен и зима.

Страница 1 от 21