ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Неделя, 12 Октомври 2014 19:38

Как се прави успешен интернет бизнес

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Онлайн магазините продължавата да набират скорост и пазарен дял. Все повече българи откриват колко удобства предоставят онлайн магазините. В България съществуват голям брой електронни магазини и това е плюс за потребителите.

Има няколко важни правила, които трябва да бъдат спазени от собственици на онлайн магазни, за да бъде техния причислен към добрите:

На първо място е големия избор – щом ще продавате в онлайн магазин, физическото място не може да ви бъде оправдание. Добавете във вашия магазин по-голям брой продукти, по-разнообразни – по този начин вие ще се различавате от конкурентите и потребителите ще знаят, че при вас ще открие това което търси. Другата причина да имате голям асортимент е, че ще имате клиенти от цялата страна и всеки човек притежава различен вкус – по тази причина ще се търсят всякакви стоки от всякакви видове. В началната страница на видно място добавете най-интересните продукти.

Доставката е много важна – ако е възможно, тя трябва да бъде осъществена от един до два дни максимум. На никои не му се чака, защото знае, че има и други онлайн магазини. Свържете се с куриерски фирми и разберете техния начин на работа. Цената на доставка е от съществено значение, защото оказва влияние върху крайната цена. При сключване на договор с куриерска фирма, вие може да получите отстъпка от цената за доставка. Хубавото на българските куриерски фирми е, че доставят до всяка точка на страната.

Изпращайте писма до вашите редовни клиенти с изненади като безплатна доставка, промоции и др. Възможности за плащане – по-голямата част от българските потребители избират начин за плащане – наложен платеж, защото искат по-голяма сигурност. Осигурете им я, както и още няколко варианта за плащане – ипей, банков превод и други.

Направете магазина социален чрез Фейсбук страница. Лесната навигация е много важна ако искате да задържите клиентите. Направете вашия онлайн магаизн лесен за ориентиране. Същото се отнася и за цветовата гама – тя трябва да бъде лека и приятна. Ярките цветове са неприятни за зрението и това може да накара доста хора да излязат веднага от вашия онлайн мазин.

Препоръчваме ви да погледнете това решение за изграждане на онлайн магазин.

Прочетена 1287 пъти