ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Четвъртък, 27 Декември 2018 16:49

Кой и как печели пари от залози

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Кой и как печели пари от залози

Най-неприятните играчи за всеки букмейкър са тези, които залагат на фиксирани мачовете и така наречения екип след продажба. Нека да разберем кой и защо не се харесват от букмейкъра:

Човек, който прави залог на събитие, което вече е станало.

Играчът прави залог в реално време.Много е добре да се възползвате от бонус кодове на 7777.bgПредставете си, че човек седи на стадион и веднага щом топката е в мрежата, той заложи на съответното събитие за няколко секунди, докато букмейкърът все още не е успял да вземе предвид промяната в ситуацията, като промени коефициентите.

Такива хора не се харесват поради причината, че нарушават самата същност на играта в кантората - залаганията. Това просто липсва в този случай, защото събитието вече се е случило. И това вече е грубо нарушение на едно от основните правила на букмейкърите.

Как да залагате на събитията?

Има няколко причини, поради които човек може да направи подобен залог:

Техническа грешка. Никой не е имунизиран от факта, че един бездушен механизъм в даден момент може да се провали. Разбира се, това се случва изключително рядко, но тази възможност не може да бъде напълно изключена;

Грешка в машината. Ако машината може да позволи "надскачане", тогава какво можем да кажем за жив човек. Факторът на невнимание или умора не е отменен;

Аванс на букмейкър. Този метод по никакъв начин не е обвързан с вина на някой друг. В този случай играчът може да се окаже на самия стадион и след целта, премахването или всяко друго събитие да прескочи услугата скаут, която предоставя данни на кантората. Разбира се, е много трудно да се направи това, тъй като техническите възможности на букмейкърите бързо да отговорят на променящите се ситуации в играта и нарастват всяка година;

Скаутски измами. Това подравняване също не може да бъде изключено. Разбира се, човек, действащ по този начин, рискува много. Обаче, изкушението лесно да се изплати вероятно се появява повече от веднъж или два пъти.

Забавяне в излъчването. Въпреки развитието на техническите възможности и нарастването скоростта на интернет, изображението на някои екзотични шампионати може да дойде с малко забавяне. Това е мястото, където желаните секунди за съ-абоната играят огромна роля.

Как букетите се конкурират с легендарите?

В системата се въвежда временна стойност, която е нормална за залагане на събития, които се случват почти веднага след залога. Идентифицираните подозрителни играчи се проверяват по-внимателно. Ако е изолиран случай, може играчът да е имал късмет или случайно забелязва грешката на букмейкъра.

Това са най-честите случаи на злоупотреби. В случай, че не сте, злонамерен нарушител, тогава, просто може да разпознаете залога като невалиден. Понякога обаче е възможно букмейкър, въпреки грешката си, да предпочете да се раздели с малка сума. Така излиза от потенциално неприятния процес с играча в подобна спорна ситуация. И все пак това са редки случаи, най-често всичко се стикова по ред и по план. А когато имате професионални футболни прогнози, няма начин да не спечелите залога.

Прочетена 224 пъти