ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Петък, 14 Юни 2019 08:48

Изхвърляне на легла с дюшеци и пружини

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Стара кухня - демонтирайте и извадете за 30 минути

С персонала на чистота.com може да демонтирате и премахнете старата кухня за половин час.

Персоналът може да демонтира и премахне старата кухня за половин час.

Разглобяването на кухнята изисква специален подход.

Искате да си купите нова кухня, но не знаете какво да правите със старата? Ще ви помогнем при разрешаването на този проблем. Нашият персонал може да демонтира и премахне старата кухня за половин час. Много е удобно. Знаейки точно кога ще донесете нова кухня, може да поръчате екип малко преди това. По този начин, можете буквално в един ден, без никакви неудобства и нюанси, надграждане на вашата кухня.

По същи начин стоят нещата и когато се налага почистване на мазета.

Разглобяването на кухнята изисква специален подход.

Нашите служители имат богат опит в тази област, те винаги носят със себе си всички необходими инструменти за това. Ето защо, те могат лесно да премахнат и разглобяват стени и подови шкафове, премахват (ако е необходимо) всички стари системи за закрепване, разглобяват вградените мебели. След като всички работи по демонтажа са завършени, те ще съберат и извадят всички боклуци, ще го заредят в товарни автомобили (които се обслужват едновременно с работния екипаж) и ще ги заведат на депо. Също така, нашите служители ще почистят след себе си, оставяйки ви с чиста стая, готова за ремонт или инсталиране на новата кухня.

При необходимост служителите могат също да демонтират и извадят стари кухненски уреди (газови и електрически печки, фурни, хладилници, съдомиялни машини и др.), Да тапицират и извадят плочките в кухнята, да демонтират стенни и подови покрития, стари врати и кутии. За целта, подгответе кухнята за ремонт, а ако сами не може да се справите с това, достатъчно е с помощта на фирмата.

Екипът трябва да се състои от изключително подредени, надеждни и опитни работници, проверени по време и с многобройни отзиви от клиенти. Те знаят всички нюанси по демонтиране на различни мебели (включително кухня) и оборудване. Те внимателно изключват газовите печки, мивки, фурни от съответните комуникационни системи и ги затварят сигурно. Ето защо, след разглобяването, не може да се страхувате нито от изтичане на газ, нито от наводняване на съседите ви.

Може, също така спешно да разглобят старата кухня, да демонтират всички шкафчета и други ненужни елементи от старата кухня и веднага ще ги закарат на сметището. Цялата работа ще отнеме около половин час от времето ви. Всичко ще е направено удобно и просто. Освен това предлагат лоялни цени за всички услуги на компанията. За да поръчате износа на кухня, разберете точната цена и може да получите отговори на всички въпроси. Достатъчно е само да се обадете, или пишете на официалната страница на сайта: https://www.чистота.com.

Прочетена 225 пъти