ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Сряда, 22 Април 2020 20:53

Какво означават сънищата

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Какво означават сънищата

С тълкуването на съня, човечеството се е занимавало от незапомнени времена. Учените все още не могат да определят естеството на нашите нощни видения. Те не могат да обяснят, защо понякога в сънищата хората виждат събития, които ги очакват в бъдеще.

Езотериците вярват, че по този начин някои сили предават своите послания и предупреждения към нас. Психолозите вярват, че по този начин подсъзнанието общува с нас. По един или друг начин, ако сте видели на сън нещо и чувствате, че то носи послание в себе си - не го игнорирайте!

Хубаво е да знаете, какво означават тези или други сънища, тълкуването на сънищата не е толкова лесна задача. Добре е да проучите: Най-често срещаните сънища и какво означават те.

На първо място, трябва да обърнете внимание, какво означава даденото изображение за вас. Факт е, че всеки има различни асоциации. Например, за някои котката е символ на комфорт и топлина, за други, напротив, мистериозно създание, което се свързва с коварство, мързел или дори магьосничество.

Съновната интерпретация на сънищата може да осигури приблизителни значения на определени образи, характерни за така нареченото „колективно несъзнавано“. Трябва обаче да се помни, че вашето собствено подсъзнание е само висши сили, които общуват с вас на разбираем за вас език. Много често ви изпращат изображения, чиито интерпретации няма да намерите в нито една книга за сънища.

Така, например, може да мечтаете за героите от любимия си сериал или филм. Ако, вие самите може да видите себе си като един от героите. В такива случаи определено трябва да се вслушате в себе си и да определите, какво е свързано със сюжета на нощното виждане. Сънищата и тяхното тълкуване, също трябва да се свързват, когато са дошли при вас. По този начин ще се научите да изживявате повече сладки сънища с позата в леглото.

Тълкуване на сънищата, през деня

Тълкуването на сънищата, през деня е не по-малко важно от самия сюжет. Тъй като ви позволява точно да определите, каква е била целта на съня. Знаейки я може да предупредите за неприятности, да зарадвате бъдещото щастие или просто да превъртите през главата си минали събития и асоциации.

Сънища от неделя до понеделник

Планетата покровител на понеделник е мистериозната луна. Обикновено такива сънища не носят особено значение. Най-често те имат обратното значение. Например, ако сте имали ярък и събитиен сън, сега може да очаквате период на позната рутина. И, обратното, краткия сън без специален сюжет може да показва нов период в живота.

Сънищата от понеделник до вторник

Тъй като планетата-покровител на вторник е войнственият Марс, сънищата също могат да бъдат наситени с различни конфликтни събития. Ако сте видели такъв сън, пригответе се за бой. Понякога това може да означава, че напротив, време е да слушате другите и да започнете да правите компромиси. Ако сте сънували в този ден на остри предмети - ножове, игли или други оръжия, значи има вероятност да се скарате с някого, бъдете готови за това.

Сънищата от вторник до сряда

Този ден минава под навеса на Меркурий, планетата на интелектуалците, търговците и пътешествениците. Обикновено сънищата са кратки и почти изтрити от паметта. Те не носят смисъл. Ако обаче сте видели светъл и дълъг сън, пълен с емоции и събития, това може да свидетелства за глобални промени в живота ви.

Сънищата от сряда до четвъртък

Планетата покровител в четвъртък е мощния Юпитер. Следователно сънищата, които виждаме в този ден, са свързани с професионални дейности. Ако сте сънували роднини, може да почувствате желанието да следвате по техните стъпки в професията. Интензивният сън ви гарантира същата енергична работа с перспективите за кариера.

Сънищата от четвъртък до петък

Покровителката на петък е планетата на любовта Венера. Затова си струва да обърнете специално внимание на тези сънища. В тях, често има някаква информация за вашите лични отношения. На този ден, обаче почти всички нощни видения имат способността да се сбъдват. Обикновено и реалните събития се възпроизвеждат в съня. Затова обърнете специално внимание на изображенията, видени на този ден. Не ставайте веднага от леглото, опитайте се да запомните всички подробности. Отнасяйте се към съня с отношение, слушайте собствените си асоциации и тълкуванията за сънища.

Сънят от петък до събота

Строгият Сатурн е покровител на съботата. Под негов контрол - тестовете, които трябва да преминете в живота. Затова на този ден сънища, предупреждения за негативни събития. Някои от тях могат да бъдат избегнати, ако постъпите правилно. Други са неизбежни и трябва психически да се подготвите за тях.

Сънят от събота до неделя

Неделя е денят на слънцето. Затова носи радост, щастие и енергия. Сънуването в този ден ще ви зарадват с бъдещи успехи и радостни събития. Вече може да усетите късмета, който се втурва към вас с пълна скорост. Тези сънища могат да предскажат, както много голям успех в живота за бъдещето, така и малки приятни изненади в близко бъдеще. Ако този ден имате отрицателен сън, това означава, че сте прекалено изтощителни.

Може също така да разкажете съня на другите - вярва се, че тогава той ще се разсее между хората. Тълкуване на сънища може да разгледате и на адреса на sanovnika.com. Ако се съмнявате в тълкуването и значението на съня - проверете го в лунния календар.

Прочетена 288 пъти Последно променена в Сряда, 22 Април 2020 22:10