ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Вторник, 25 Август 2015 08:43

Слънчев загар и златни отблясъци в обувки и дрехи

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Цветът на благородния метал идеално си партнира със слънчевия загар от изминаващата лятна почивка. Перфектни съчетания между дрехи, аксесоари и цвета на кожата може да получите по всяко време и във всяка ситуация с магазин Зое.

Не бързайте да се отказвате от това предложение. Не мислете, че златото е само за богоизбраните или за специални поводи. Златният арсенал аксесоари, дрехи, а сега и елементи в дамските обувки и боти е новият писък в края на лятото. Той като пълноправен заместител на бялото е добре да присъства и във вашия гардероб. Поне, така казват модните дизайнери и това съвсем не значи, че трябва да сте от сцената. Включете го в колекцията си и няма да сгрешите.

Защо да изберете златен отблясък в облекла и аксесоари – съществуват поне 3 причини да го направите и те са:

Защото златистия цвят подчертава загара.

Златото лесно се съчетава с всички останали цветове.

Златистия цвят си партнира идеално с всеки тип и цвят коса – руса, черна, червена, медна, кестенява, бяла.

Златистите дрехи, обувки и аксесоари не оставят никой незабележим. Те са секси, но с тях не бива и да се прекалява.

Как да носите дрехи със златисти отблясъци – златото е силен цвят и силно се откроява на фона на всичко останало. Ето, защо той налага да сме умерени и да не прекаляваме, за да не минем тънката граница от екзотично към „палячовско“. За да запазите ефекта, помислете над акцента и усещането, което искате да оставите у околните. В случай, че избирате рокля, няма проблем, стига да сте с максимално изчистен силует. Оставете на страна детайлите, аксесоарите и допълненията. Изберете кройка според силуета си и с малко детайли като воали, къдрици, яка, дантела или нещо подобно. Добре изглежда комбинация от фини боти с малка чанта тип портмоне или бижута в същия нюанс.

С какво да комбинирате златисти дрехи – ако не искате да заблестите като коледна елха от главата до петите, може да изберете само един акцент. Това може да са накитите ви, дамската чанта, обувките или панталонките. За лятото много подходяща комбинация е злато с бяло, бежово, кремаво, шампанско или черно. Подобна комбинация стои нежно и красиво, свежа е и придава ефирност на тялото. С подобна „пустинна“ визия може да съберете не само погледите, но и овациите за най-добър тоалет. Спрете се на опростена кройка, без ненужни допълнения. Злато и медни нюанси може да комбинирате и с черно каре, пепит, бяло и черно. Неглижирайки присъствието от дреха с бляскава материя ще сте аристократични, творчески и блестящи във всеки един момент.

Прочетена 1182 пъти Последно променена в Вторник, 25 Август 2015 08:45