ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Сряда, 19 Септември 2012 22:13

Тази есен мъжете са цветни

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Тенденциите в мъжката мода за есента и зимата са вече факт и ако трябва да опишем актуалните дрехи през предстоящите по-хладни месеци накратко, можем да го направим изключително лесно и то само с една дума – цветни.

Жан Пол Готие се увлича по Индия и съчетава костюми с тюрбани, използвайки керемиденочервени и ярко сини цветове, Кензо ви водят направо в джунглата с животински принтове в оранжево, а в седмицата на мъжката мода в Париж видяхме мъже с почти дамски гащеризони, в комбинация със сака и спортни обувки.

Да, модата на графитеното, черното, сивото и тъмновиолетовото отмина! Да живее червеното, жълтото, оранжевото, зеленото. Ако искате и вие да се чувствате в крак със световната мода, следвайте кратките цветни съвети в тази статия.

  1. 1.Цветни дънки! Абсолютен хит в мъжката мода този сезон са цветните дънки. Забравете за денима, тази есен можете да носите тревистозелени и коралови цветове. Кройките са спортни и вталени, задължително вкарани в кецове или високи спортни обувки. Коланите са тънки и в контрастен на джинсите цвят.
  2. 2.Кецове! Независимо дали ще си обличате дебелото палто или просто елек над ризата, това, което ще обуете тази зима са кецове или поне спортни обувки с връзки. Леко небрежни, същевременно изчистени и елегантни модели – кецовете се завръщат със страшна сила на модния подиум и превръщат ходенето в удоволствие.
  3. 3.Ризи и тънки вратовръзки! Да, до тук става въпрос единствено за спортен и доста лежерен стил и според модните диктатори, точно тук е мястото на вталени ризи и тънки спортни вратовръзки. Често съчетани със сака в ярки цветове или жилетки на райета, те придават офис излъчване и същевременно напомнят бритпоп стила, така популярен през деветдесетте години.
  4. 4.Грейки! Практични, топли и удобни, можете да ги сложите винаги и по всяко време, независимо къде се намирате. Правилото е само едно – да са разкопчани и цветни.
  5. 5.Вълнени палта! Зимата отново ще е доста студена, а вие никога няма да съжалявате, ако се снабдите с истински качествено мъжко вълнено палто. Повярвайте, то никога не минава от мода.
Прочетена 1260 пъти Последно променена в Петък, 21 Септември 2012 15:00
Още в тази категория: Детски и бебешки дрехи »