ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Понеделник, 06 Ноември 2017 07:52

какво да носите за корпоративна партия?

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Цветовата гама на екипажа също има значение. Предпочитайте тъмносините, зелените, лилави тонове, допълвайки екипировката с оригинални аксесоари - като малка чанта "Cecil" на веригата и бижута в същия стил. Какво да облечем за парти с приятели?

Искате да изненадате приятелите си и да станете истинска звезда на вечерта? Копирайте изображението на любимата си героиня на филма - това може да бъде Амели или елегантната Грейс Кели, хулиганката Лила от "Петия елемент" или красивата кралица Амидала от "Междузвездни войни". Ако тематичният образ не се вписва в концепцията за приятелски събирания, струва си да се даде предпочитание на по-практични варианти за облекло. И да добавите оригиналност заедно с непринудения стил, ще ви помогне да проектирате ръчно изработени аксесоари.

Облекло за приятелска партия

Получихте ли покана за парти на открито? Независимо дали става въпрос за излизане от града или за разходка на борда на луксозна яхта, основното оръжие на всяко момиче или жена в този случай няма да бъде диамант и ярък грим, а естественост и комфорт. Оставете къщата на сандалите на фиба и тесни тесни рокли. Тук скоро ще откриете лек сарафан с летящ силует, гащеризон с отворени рамене, шорти и жилетка или удобна риза с асиметрично изрязана линия на рамото.

Облечете се за почивка на яхта

Когато избирате обувки, обръщайте внимание на удобството на ходенето - обувките за балета, фишове и маратонки ще бъдат много по-подходящи извън града. А за зимата можете да изберете топли ботуши от естествени материали или ботуши с оригинален дизайн.

Прочетена 488 пъти