ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Петък, 21 Септември 2012 11:39

Детски и бебешки дрехи

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Едно от най-важните неща за детето ни е избора на подходящата дреха.

Раждаме се чисто голи и първия контакт с материите е странен, непознат за кожата ни, както и всяко друго докосване. Това трябва да е водещия ни мотив при избора на първите дрешки за нашето пеленаче, както и да остане водещ ни пред текст, когато сме изправени пред огромното многообразие на всякакви по вид и цветове детски дрешки. На първо място трябва винаги да вземаме под внимание факта, че това, което градим у детето си като навици и предпочитания е основен критерии за изграждане на навиците му в бъдеще. Разбира се никоя майка не би искала детето и да мирише лошо или да има кожни проблеми (било то като бебче или като по-голям, да речем в пубертета) от некачествени и изкуствени материи на дрехите. Затова е важно да привикнем рожбата си към най-доброто, може да не е най-скъпото, но поне да е качествено.

Твърде много ни залива китайския пазар с турски и китайски стоки, които са второ, трето и така на татък качество, а от тук може да възникнат много проблеми по кожата – изпотяване, което да прерасне в постоянна неприятна миризма, обриви, раздразнения и други. Кожните проблеми са едни от най-трудно лечимите и скъпи за избавянето им.   Ето защо е толкова важно да предпочетем българското производство на дрехи за детето си или (не всеки може да си го позволи обаче) скъпи и известни марки дрехи.

Избирайки естествени материи дрехи за детското гардеробче, ние изграждаме уважението, самочувствието и вкуса на детето си още в ранната му възраст.

Не оставяйте многообразието от цветове и модели на китайския и турски пазар, както и ниските им цени да ви подлъжат в правилния избор. Помнете, че „Винаги по-евтиното излиза по-скъпо” и когато си мислите, че сте направили добрата инвестиция и с едни пари, които бяха за едно сега сте купили две дрехи, детето ви ще изкара дълго. Не само, че качеството ще си каже думата още на първите обличания, но и самата материя няма да е приятна на нежната му кожа.

Заложете на естествената, българска или скъпа дреха. Все пак децата са най-важното, което имаме. Нали за тях живеем.

Прочетена 1057 пъти

Свързани статии (по етикет)