ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Петък, 21 Септември 2012 11:42

Елегантността винаги е на мода

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Привлекателна, стилна и винаги в крак с модата, това е мотото на всяка себеуважаваща се съвременна дама. И въпреки множеството идеи и постоянно променящи се модни тенденции има дрехи и стилове, които никога не остаряват.

Елегантността винаги е на мода, дали става дума за офиса, за пазарния ден или вечерята навън.

Ето и няколко типа дрехи, които всяка дама трябва да има в гардероба си: бяла риза, черен панталон, черно сако, черна рокля, сив пуловер, червени обувки.

Вещите и аксесоари, които никога не остаряват са: малката черна рокля, перлите, лачените обувки на много висок ток и диамантите.

Всяка дама трябва да се съобразява с мерките си въпреки модните тенденции. Ниските жени не бива да носят дълги и прекалено широки дрехи. Високите жени могат да заложат на дължините, както и на големите аксесоари.

Добре е да избягваме съчетание от прекалено много щампи и детайли по дрехите и аксесоарите.

За да не влизате в преразход всеки нов сезон избирайте дрехите в цветове и съчетания, кито да не са прекалено екстравагантни – хубави джинси, черни панталони, бели ризи, като всеки сезон се допълва с нов аксесоар в крак с модните тенденции.

Най-добрия вариант е да купуваме хубави, маркови и малко по-скъпи дрехи и да ги носим няколко сезона, отколкото да подменяме цялостно гардероба си с нови, нискокачествени дрехи.

Прочетена 1120 пъти