ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Петък, 21 Септември 2012 11:44

Мода и красота

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Предстои ви специално тържество, дали това ще е балът на живота ви или просто годишния банкет във фирмата, вие винаги трябва да сте неотразима.

Ето и няколко наши предложения за съчетание на тоалет, аксесоари, стил, грим и прическа, според предпочитанията ви.

  • Класика – тоалетът, с който ще предизвикате възхищение, се състои от две части. Дълга до глезените, разкроена пола и вталено сако, изработени от сатен. В разгара на купона можете да свалите сакото и да останете по дантелен топ или корсет. Контраст с цвета на тоалета ще постигнете ако нанесете нежни нюанси на грим. Прическата може да е на едри масури, които нежно да галят лицето ви.
  • Ретро шик – тук водещи са аксесоарите, бижутата, чантичката, накита в косата. Използвайте ги като акцент на изисканото си облекло, за да покажете, че сте момиче от класа. Подходящ грим е сребрист и опушено сиви тонове, прическа е подходяща плитката.

Испански стил – ако към класическото черно и бяло прибавите пурпурни багри, ще се превърнете в огнена красавица. Препоръчваме ви да осъвремените романтичната испанска рокля, премахвайки традиционните й воали и скъсите дължината. Гримът и прическата също трябва да носят излъчването на испанската сеньорита.

Прочетена 1084 пъти