ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Петък, 21 Септември 2012 11:48

Стилове в модата

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Нежни цветове и материи и изобилие от детайли – небрежният стил от 60-те години на миналия век се завръща в малко по-облагороден вариант. Туниките са на мода както в летните дни, така и есенните колекции. Предлагаме ви няколко варианта за лятно есенно облекло:

  • Елфическо излъчване – нежната туника в стил апир днес е „позволено” да съчетаете с по-спортни обувки и дънки тип цигара или клин. Лятото позволява по-ефирни и дори прозрачни туники.
  • Стилно етно – трикотажен едноцветен потник, панталон в ориенталски стил, позволени са мотиви от връзки и други допълнения, както и бижу с големи камъни. Може да съчетаете и шал на кръста в цвят на тоалета.
  • Ориентът ви зове – интересни са туниките с красив , това е мотив с форма, наподобяваща извита капка. Туниките с прилепни ръкави са актуални вече няколко сезона подред. Други предпочитани и актуални типове туники са – атлазена, трикотажна, копринена с декоративни нашивки и хитови щампи, мачкан памук, трикотаж в съчетание с принтове.

Изобилие от дипли и гънки – панамена шапка и жилетка тип „прегърни ме” върху макси, богато драпирани бюстие рокля с екзотичен широк колан ще е добро съчетание. 

Прочетена 1125 пъти