ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака

Образование (18)

Неделя, 12 Юни 2016 12:07

Курс по математика

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Все повече ученици залагат на частни уроци с цел да попълнят пропуските си по български и литература, математика, химия, история и други. гарантирайте си успех и вие като се запишете на частни уроци при нас.
Понеделник, 31 Август 2015 11:32

Как да научите език за часове, не за години

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Имали ли сте желание да говорите свободно чужд език - испански / френски / японски / и др. Това обикновено е свързано с години наред отдаване на обучението. Имали ли сте усещане, че Вселената е срещу вас и че никога няма да говорите езика. Дали обаче съществува някаква тайна формула, която да помага или просто едни са по-предразположени към изучаването на чужди езици, за разлика от други?!
Оценете
(0 гласа)
Първата и най-проста причина децата ни да знаят перфектно родния си език е защото това е езикът, на който могат да бъдат в най-господстваща позиция, когато става дума за работа. С родния език те ще имат нужния опит и богати познания в граматика, лексика и произношение уроци по български език. Родния език от своя страна е езикът, на който те са в състояние да осигурят качество на езика на въвеждане, както и подкрепа ефективно и последователно. Дори и ако една майка е в състояние да взема езика на общността, лексика, граматически умения и лекота на общуване, вероятно ще остане силна…
Оценете
(0 гласа)
Има няколко вида не дотам известни въпроси, които обаче много успешно могат да се използват при делови разговори и воденето на преговори създавайки правилния професионален имидж. Един от тези видове въпроси са въпросите обобщение, потвърждение, които обикновено се използват за изясняване и разбиране на нуждите на другата страна. Пример за такъв вид въпрос е: "Може ли да обобщим това, което току-що ми казахте, така че аз да съм абсолютно сигурен, че правилно съм ви разбрал? Следващият вид препоръчвани въпроси е въпрос в отговора ето и един пример за такъв въпрос „Казахте, че искате компютърна система, която ще позволи на вас…
Неделя, 26 Април 2015 08:46

Чуждоезиково изучаване

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Чужд език се учи не само по задължение, но и заради лично развитие и израстване. Така всеки, независимо от възрастта може да запише курсове в удобни часове. Предвид факта, че английският се превърна в международен език през последните десетилетия, то препоръчани курсове по английски могат да са голям комплимент за всеки в  неговата област на обучение и да подобрят позицията му в днешния глобален пазар.
Оценете
(0 гласа)
Човек с богата и разнообразна лексика може да се изрази много по-ефективно, отколкото човек с малко познания в думите. Първо, за да се увеличи вашия речник няма нищо по-добро от четенето. То може да бъде с книги, романи, комикси, вестници, всичко, което искате да прочетете.
Четвъртък, 22 Януари 2015 14:24

Модули в курса по рисуване

Написана от
Оценете
(0 гласа)
За да изберете сюжет за рисуване на помощ ще ви бъдат предоставени каталози с репродукция в самото ателие по уроци по рисуване. Важно е това, което бъде рисувано да допадне на създаващият я, а репродукцията е началната отправна точка.
Понеделник, 29 Декември 2014 10:34

Частни уроци за начинаещи по рисуване

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Представяме ви една от най-добрите школи по рисуване в столицата. Тук вие бихте могли да получите начални познания по рисуване или да се подготвите за кандидат студентски изпит по същия предмет. Имате възможност тук да разберете всичко за изобразителното изкуство и ще положите основите на вашето развитие в тази сфера. Независимо дали смятате да се занимавате професионално с рисуване или просто искате да развитието вашето хоби до нови висини – курсовете които провеждаме са много подходящи за тази цел. Изключително много са хората които рисуват през свободното си време за развлечение. Тези на които им се отдава знаят колко развлекателно…
Неделя, 07 Декември 2014 10:28

Най-предпочитания чужд език

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Изучавайки английски език си предоставяме достъп до различни фирми, страници в Интернет, подсигуряваме комуникацията си от други държави, научаваме много неща, които тепърва ще ни бъдат от полза както в професията, така и в личния живот. Реализацията с чужд език е по-лесна, още повече ако е става дума за езика, който всички говорят. Освен в училище, благодарение на широкото си приложение, днес английският може да бъде изучаван и в специално школи. Най-важното е да се доверите на правилната, на тази, която ще ви даде качествено обучение. За целта, най-напред проучете кои са школи, славещи се с добро име сред хората.…
Оценете
(0 гласа)
Става дума за онзи индивидуален подход, който у всеки човек е заложен. Подход към учение, прогрес, кариерно развитие или личностно израстване. Именно този подход помага на всеки от вас да бъде достатъчно мотивиран избирайки да направи поредната стъпка в живота.
Неделя, 26 Октомври 2014 09:54

Езикът – едно незаменимо богатство

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Навярно и вие като всеки друг знаете поне един чужд език. Години наред в страната ни бяха изучавани в училищата руски, немски, френски език, а през изминалите две десетилетия масово се наложи английския език. Въпреки това има много неща около всеки един чужд език, за които рядко се замисляме.
Страница 1 от 2