ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака

Услуги (53)

Петък, 07 Февруари 2020 19:55

Кой ще почисти вашата лятна вила от стария метал

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Износът на скрап от градини, дворове и вили е отговорна работа. Най-често тези места са извън региона на големия град. Понякога достъпа до тях е по-труден или се налага помощ от трети лица. Такива невинаги има на разположение.
Сряда, 25 Септември 2019 14:49

Почистване на частна къща след пожар

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Обадете се на инспекция Сметище.Ком, за да прецените щетите след възникнал пожар. Нещата в къщата могат да са силно наранени. Понякога, в зависимост от степента могат и да бъдат спасени. За кратко време, екипите на фирма ще извършат пълен набор от работи по почистване на частна къща след пожар, ще анализират развалините, ще почистят от сажди и ще премахнат миризмите.
Събота, 20 Април 2019 11:05

Има ли мъртви сезони в онлайн търговията

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Ако вече имате онлайн бизнес, навярно сте забелязали, че има сезонност и тук. Може продуктите, които предлагате да са свързани със сезони, но може и самата електронна търговия да има моменти на пик или спад.
Четвъртък, 18 Април 2019 14:58

Отстраняване на обемисти отпадъци

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Редовно се появяват обемисти отпадъци - след ремонтни работи се формира многотвърди обемисти отпадъци: както при основен ремонт, така и при преустройство на апартаменти, офиси и по време на строителни работи. С проблемът по износа на такива, трябва непрекъснато да се сблъскват наематели и собственици на къщи.
Оценете
(0 гласа)
Апартаменти Оборище по високите етажи, често са подценявани като инвестиция. Това се дължи на множество фактори, но ние от Unique Estates, предлагаме сами да се уверите в казаното:
Понеделник, 23 Април 2018 16:39

Как и къде да поръчате опразване на жилище от мебели

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Когато изхвърляме стари мебели, трябва да съобразим с редица неща, без да нарушаваме обществените ценности и ред.
Четвъртък, 12 Април 2018 06:11

Лазерна епилация от Magnabeauty

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Към този момент лазерната епилация е един от най-ефективните методи за борба с нежеланото окосмяване. Лазерната епилация може да се използва за всички зони на тялото. Ето защо във всяко студио за красота се предлагат различни услуги като лазерна епилация на горна устна, бедра и лице.
Петък, 06 Април 2018 08:40

Поддръжка на водни помпени съоръжения

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Добиването на вода в региони, където няма водоснабдяване е дар, за частния имот. Ето, защо един път достигнато до водата от кладенец, такъв трябва да се поддържа старателно, за да служи за в бъдеще прецизно и точно, а водите му да са с отличен дебит и добро качество за битови употреби. Колкото по-рано се идентифицира проблем, толкова по-лесно е да бъде отстранен, така че дори и операцията по прокопаване на кладенец да бъде направена добре, се препоръчва редовно да се проверява системата. За да направите това най-малко веднъж на всеки шест месеца, трябва да:
Петък, 06 Април 2018 08:11

Извозва строителни отпадъци

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Отстраняването на отломки е често срещано явление, което се проявява при по-големи или по-малки апартаменти. Това е обичайна дейност, която много пъти в определени месеци на годината зачестява. Например лятно и есенно време ръстът на ремонтните работи значително се покачва.
Петък, 06 Април 2018 07:54

Дезинфекция с препарати

Написана от
Оценете
(0 гласа)
В днешно време на пазара има голямо разнообразие от перилни и почистващи препарати. Вече има препарати за какво ли не. Почти няма нещо, за което да няма препарат. Това е валидно и за дезинфекцията.
Понеделник, 19 Февруари 2018 16:29

Фирма с добра репутация

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Клиентите които оставят мнения dd trade искат да покажат доколко доволни са от услугата. Това много помага на всяка една фирма която има намерение да гради добра репутация.
Страница 1 от 4