ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака

Услуги (58)

Оценете
(0 гласа)
Таваните са идеалното място за съхранение на неща, които може да ви потрябват някой ден, особено ако живеете в голяма къща. Независимо от това, всички тавани могат да станат твърде претъпкани, без значение капацитета им.
Оценете
(0 гласа)
Ако имате къща, пълна с боклуци, от които трябва да се отървете или разполагате с голям уред, или друга мебел, която искате да премахнете, наемането на фирма за извозване на боклуци е чудесно решение.
Оценете
(0 гласа)
Мазетата, таваните и гаражите често са отдалечени части от домовете ни и са толкова чудесни за използване като складови терени. Тъй като тези зони обикновено са с нисък трафик, лесно е да оставите нещата, които съхранявате на тези места, да се натрупат с времето и да запълнят пространството докрай.
Събота, 10 Декември 2022 14:21

6 от най-добрите картини по номера за възрастни хора

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Може да се изненадате да разберете, колко възрастни хора обичат да рисуват по номера. Това е изключително популярно забавление за възрастните. Такова е, защото представлява терапевтично занимание, което предизвиква творческата страна на мозъка и помага да прекарате времето по продуктивен начин. Ето, защо имаме изобилие от дизайни, които работят перфектно като рисуване по номера за възрастни.
Оценете
(0 гласа)
Ако живеете в скромен дом, концепцията за „визуално увеличаване на пространството“ едва ли ще ви е чужда. Всъщност, ако няма възможност за разширяване на жизненото пространство в действителност, може да опитате поне визуално.
Петък, 07 Февруари 2020 19:55

Кой ще почисти вашата лятна вила от стария метал

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Износът на скрап от градини, дворове и вили е отговорна работа. Най-често тези места са извън региона на големия град. Понякога достъпа до тях е по-труден или се налага помощ от трети лица. Такива невинаги има на разположение.
Сряда, 25 Септември 2019 14:49

Почистване на частна къща след пожар

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Обадете се на инспекция Сметище.Ком, за да прецените щетите след възникнал пожар. Нещата в къщата могат да са силно наранени. Понякога, в зависимост от степента могат и да бъдат спасени. За кратко време, екипите на фирма ще извършат пълен набор от работи по почистване на частна къща след пожар, ще анализират развалините, ще почистят от сажди и ще премахнат миризмите.
Събота, 20 Април 2019 11:05

Има ли мъртви сезони в онлайн търговията

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Ако вече имате онлайн бизнес, навярно сте забелязали, че има сезонност и тук. Може продуктите, които предлагате да са свързани със сезони, но може и самата електронна търговия да има моменти на пик или спад.
Четвъртък, 18 Април 2019 14:58

Отстраняване на обемисти отпадъци

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Редовно се появяват обемисти отпадъци - след ремонтни работи се формира многотвърди обемисти отпадъци: както при основен ремонт, така и при преустройство на апартаменти, офиси и по време на строителни работи. С проблемът по износа на такива, трябва непрекъснато да се сблъскват наематели и собственици на къщи.
Оценете
(0 гласа)
Апартаменти Оборище по високите етажи, често са подценявани като инвестиция. Това се дължи на множество фактори, но ние от Unique Estates, предлагаме сами да се уверите в казаното:
Понеделник, 23 Април 2018 16:39

Как и къде да поръчате опразване на жилище от мебели

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Когато изхвърляме стари мебели, трябва да съобразим с редица неща, без да нарушаваме обществените ценности и ред.
Страница 1 от 4