ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Услуги (40)

Понеделник, 23 Януари 2017 11:51

Как да ограничим боклука в кошчето на кухнята

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Вътрешното CEO има 5 начини за спестяване на планетата и трудно спечелените пари - чрез внедряване на някои лесни промени във вашата кухня. Всеки търси начини да направи нещата по-зелено. Това е термин, използван в последните години много от медии, знаменитости и екологични групи. Всеки се насърчават да бъде по-зелен, еко и да помогне в името на планетата. Но какво означава да имаш зелен поглед? Нека научим сега:
Понеделник, 23 Януари 2017 11:49

3 неща, които повлияват комфорта в дома

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Може да смятате, че вашият дом е вашата крепост, но се оказва, че много от нас не знаят, че само един елемент или грешно разположение на предмети и мебели оказва влияне на здравословната среда. Ето 3 неща, които повлияват комфорта в дома:
Понеделник, 10 Октомври 2016 16:33

Цена на кв. м. за опънат таван

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Много хора са на мнение, че опънатият таван е един чудесен строителен материал. Лесното поставяне е едно от най-големите му предимства и което в крайна сметка смъква доста пари заради бързия монтаж.
Понеделник, 03 Октомври 2016 13:30

Всичко за ремонта на компютъра

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Не се колебайте да се свържете с нас ако имате нужда от ремонт на компютри. Ние имаме богат опит който винаги е от полза. За ремонт на техника като компютъра са нужни изключително много знания.
Неделя, 18 Септември 2016 17:07

Изберете качествена pvc настилка

Написана от
Оценете
(0 гласа)
ПВЦ настилката набира все по-голяма популярност. До този момент тя беше популярно решение главно за административни сгради. Днес наблягаваме все по-засилено търсене на пвц настилки и за друг тип сгради като жилища, офиси и т.н.
Събота, 03 Септември 2016 17:09

Отзиви за домоуправители

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Посетете блога на вход мениджър ако искате да научите повече информация относно услугата професионален домоуправител. Тя става все по-известна в България и много хора се свързват с нас за да се възползват от това което предлагаме.
Четвъртък, 04 Август 2016 17:51

Правила за търговия с електрическа енергия

Написана от
Оценете
(0 гласа)
В България съществува свободен пазар на електроенергия от известно време, а вече много обикновени потребители и фирми купуват ток по този начин. Време е и вие да се замислите за тази възможност. Първото което трябва да направите е да потърсите търговци на ток във вашия регион.
Неделя, 31 Юли 2016 14:26

Изборът на домоуправител в София

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Чудите се как да изберете професионален домоуправител? Най-лесно е да проучите в интернет. Ще откриете доста фирми които предлагат услугата професионален домоуправител. В техния уеб сайт ще намерите и подробна информация относно това с какво се занимават и каква е месечната такса.
Четвъртък, 16 Юни 2016 12:55

SEO услуги за български сайтове

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Предлагаме само и единствено висококачествени сео услуги за българския пазар. В нашето портфолио намират място много клиенти с техните фирмени уеб сайтове или магазини. Бъдете един от тях като се възползвате от нашите сео услуги на промоционални цени. За добрите резултати гарантира нашия сео специалист. Той е специалист с много с много богат опит и има възможност да ви помогне да печелите повече посредством вашия уеб сайт. СЕО оптимизацията е една от най-търсените услуги що се отнася до интернет. Това няма как да е по друг начин заради важността й. Без сео оптимизация, вашия уеб сайт остава невидим за търсачките,…
Петък, 10 Юни 2016 17:33

Изграждане на професионален имидж

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Изграждането на професионален имидж не е лесна задача. Ето защо съществуват специализирани фирмени обучения на които се поставят основите и се получават така важните основни знания и умения които трябва да притежава всеки един човек който иска да има положителен професионален имидж.
Понеделник, 09 Май 2016 16:04

Експресна изработка на ключ

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Преди да използвате услугите на ключар се уверете, че той е сертифициран и упражнява дейността с необходимото разрешение. Доверявайте се само на ключари които са с доказани качества и коректност.
Страница 1 от 3