ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака

Услуги (49)

Оценете
(0 гласа)
Апартаменти Оборище по високите етажи, често са подценявани като инвестиция. Това се дължи на множество фактори, но ние от Unique Estates, предлагаме сами да се уверите в казаното:
Понеделник, 23 Април 2018 16:39

Как и къде да поръчате опразване на жилище от мебели

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Когато изхвърляме стари мебели, трябва да съобразим с редица неща, без да нарушаваме обществените ценности и ред.
Четвъртък, 12 Април 2018 06:11

Лазерна епилация от Magnabeauty

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Към този момент лазерната епилация е един от най-ефективните методи за борба с нежеланото окосмяване. Лазерната епилация може да се използва за всички зони на тялото. Ето защо във всяко студио за красота се предлагат различни услуги като лазерна епилация на горна устна, бедра и лице.
Петък, 06 Април 2018 08:40

Поддръжка на водни помпени съоръжения

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Добиването на вода в региони, където няма водоснабдяване е дар, за частния имот. Ето, защо един път достигнато до водата от кладенец, такъв трябва да се поддържа старателно, за да служи за в бъдеще прецизно и точно, а водите му да са с отличен дебит и добро качество за битови употреби. Колкото по-рано се идентифицира проблем, толкова по-лесно е да бъде отстранен, така че дори и операцията по прокопаване на кладенец да бъде направена добре, се препоръчва редовно да се проверява системата. За да направите това най-малко веднъж на всеки шест месеца, трябва да:
Петък, 06 Април 2018 08:11

Извозва строителни отпадъци

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Отстраняването на отломки е често срещано явление, което се проявява при по-големи или по-малки апартаменти. Това е обичайна дейност, която много пъти в определени месеци на годината зачестява. Например лятно и есенно време ръстът на ремонтните работи значително се покачва.
Петък, 06 Април 2018 07:54

Дезинфекция с препарати

Написана от
Оценете
(0 гласа)
В днешно време на пазара има голямо разнообразие от перилни и почистващи препарати. Вече има препарати за какво ли не. Почти няма нещо, за което да няма препарат. Това е валидно и за дезинфекцията.
Понеделник, 19 Февруари 2018 16:29

Фирма с добра репутация

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Клиентите които оставят мнения dd trade искат да покажат доколко доволни са от услугата. Това много помага на всяка една фирма която има намерение да гради добра репутация.
Четвъртък, 15 Февруари 2018 11:43

Фирма за почистване на къща от стари мебели Благоевград

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Собствениците на селски къщи, вили и други постройки извън града са изправени пред най-големия проблем с извозването на боклук, отпадъци и клони. В този случай разработчиците често не предоставят обект с контейнери за битови отпадъци и жителите трябва независимо да се разпореждат с премахването на боклука от терените си. На площадките ежегодно има отпадъчни продукти под формата на паднали листа и сухи клони от дървета.
Сряда, 06 Юни 2018 17:12

Какви са санкциите на Google – СЕО тактики

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Алгоритмите за класиране в Google редовно се променят. По този начин основните промени в актуализирането на лентата с инструменти станаха основа за създаването на модерна SEO индустрия. Всъщност тогава PageRank придоби статут на важен и практичен инструмент.
Понеделник, 23 Януари 2017 11:51

Как да ограничим боклука в кошчето на кухнята

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Вътрешното CEO има 5 начини за спестяване на планетата и трудно спечелените пари - чрез внедряване на някои лесни промени във вашата кухня. Всеки търси начини да направи нещата по-зелено. Това е термин, използван в последните години много от медии, знаменитости и екологични групи. Всеки се насърчават да бъде по-зелен, еко и да помогне в името на планетата. Но какво означава да имаш зелен поглед? Нека научим сега:
Понеделник, 23 Януари 2017 11:49

3 неща, които повлияват комфорта в дома

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Може да смятате, че вашият дом е вашата крепост, но се оказва, че много от нас не знаят, че само един елемент или грешно разположение на предмети и мебели оказва влияне на здравословната среда. Ето 3 неща, които повлияват комфорта в дома:
Страница 1 от 4