ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Понеделник, 23 Януари 2017 11:49

3 неща, които повлияват комфорта в дома

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Може да смятате, че вашият дом е вашата крепост, но се оказва, че много от нас не знаят, че само един елемент или грешно разположение на предмети и мебели оказва влияне на здравословната среда. Ето 3 неща, които повлияват комфорта в дома:

Неудобната спалня

Причини за възникване на умора може да има в Спалнята. Тя длъжна да бъде най-удобното място в къщата, защото ни дарява почивка и възстановяване на силите. Ако не, опитайте да се доближите до разположението на помещението в съответствие с принципите на Фън Шуй. Дори и ако мислите, че системата "не работи", все още се направи нов имидж на спалнята - може би той ще ви харесва повече от настоящата. Например, това е много важно за правилното място на леглото Фън Шуй. Важно е да го кажем по такъв начин, че да избегнете факторите, които влияят отрицателно на сън, почивка и отношение на хората да спят заедно. Например, не поставяйте леглото, така че краката ви да са насочени към вратата; в леглото отразено в огледалото. Ако не можете да пренаредите леглото, за да се отървете от някои негативни фактори. Може да използвате пердета или екрана, за да изолирате проблема и отстраняване на негативното влияние. Вижте за превоз на битова техника от тук: http://hamalski.com/prevoz-na-mebeli-i-bitova-tehnika/.

Димно осветление

Причини за възникване на умора може да е липсата на слънце. Слънчевата светлина дарява на телата ни здраве и жизненост. Зимата тя е най-слаба и затова чувстваме умора. Това оказва влияние върху нашето настроение и здраве. Помислете за допълнителна ниша за осветление в къщата. Може да се окаже изцяло достатъчно.

Трябва да се създадете максимален комфорт и да хармонизирате пространството на къщата. Разберете за фирма по почистване в специфични ситуации: http://obshtini.com/sled-smurt-sofia/.

Грешен цвят стени

Причини за възникване на умора може да е дори изборът на цвят. Това е необходимо да се направи от специалист или вас самите, ако знаете кои цветове и съчетания да използвате. Изборът на цветове за стените може да е в много нюанси: по кое време на естествената светлина влиза в стаята; за които е предназначена; кои области, които искате да се подчертае. Предпочитайте естествените цветове, когато е възможно, консултирайте се с дизайнер. Такива ще помогнат да изберете правилния палитра. Цветът на стената е в състояние да потисне или, напротив, възбуди, засяга нашето настроение и дори здраве. За да се създаде психологическо усещане за топлина или студ, тревожност, или пълно спокойствие и релакс, обръщайте все повече внимание на цветовете в една стая. Научете повече за фирма по извозване на стар мебели от тук:

http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8/

Прочетена 678 пъти