ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Сряда, 06 Юни 2018 17:12

Какви са санкциите на Google – СЕО тактики

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Алгоритмите за класиране в Google редовно се променят. По този начин основните промени в актуализирането на лентата с инструменти станаха основа за създаването на модерна SEO индустрия. Всъщност тогава PageRank придоби статут на важен и практичен инструмент.

С годините екипът на машината продължава да подобрява качеството на резултатите от търсенето. С течение на времето тя започва да премахва сайтове с лошо качество и да повишава класацията на продуктите, които са надеждни. Така се появяват наказанията на Google –охотно ни разказват в eXtremeSEO.

С появата на филтърът Google Penguin, статистиката показва мощни атаки в повече от един сайт. Така той бива безмилостно наказан. Някои ресурси са напълно изтрити от базата данни за търсене. Сериозно са засегнати сайтове с ниско качество на съдържанието на материали, което прави оптимизирането голяма отговорност за процеса по разработване на стратегии за съдържание. Оттогава SEO специалистите внимателно следват плановете, политиката на Google, страхувайки се от нови и внезапни актуализации, за които са работили в продължение на много години.

Как да разпознаем ръчни или алгоритмични санкции от Google?

Има два вида "административни наказания", които могат да се прилагат към сайтове:

Ръчни санкции - налагането им се извършва пряко от специалистите на компанията. Те анализират и ако е необходимо предприемат подходящи мерки за отнемане на потенциално опасни, подозрителни заплахи. Плюс това този метод изчислява наказанието, което може да възникне.

Алгоритмични санкции – те са натрупани въз основа работата на собствените алгоритми на Google. Един от най-известните филтрите за търсене са Penguin (анализи на качеството и натуралността на съответното тегло) и филтърът Google Panda, който следи за качеството на съдържанието, нивото на SEO оптимизация, подходящо съдържание и т.н.

Има няколко признака, които безспорно свидетелстват за алгоритмични санкции. Те са както следва:

Вашият сайт вече не се класира заедно с марката и на името си дори.

Всички страници се връщат от наличната позиция на втората и третата страница без каквото и да било действие от ваша страна.

PageRank на сайта Ви внезапно пада от "2" и "3" до "0".

Изведнъж целият сайт е премахнат от кеша за търсене в Google.

Търсене в сайт по дадена ключова дума - не дава резултати.

След като сте забелязали един или повече от описаните моменти, няма да имате съмнение, че сайтът Ви е наказан от Google то обадете се наистина на професионалисти като eXtremeSEO за „активно лечение“, което хич не е проста работа.

Повечето проблеми могат да бъдат елиминирани отчасти с малки усилия и много упорита работа от страна на СЕО специалисти. Последните имат етичен и професионален подход към възстановяване на ресурсите.

Прочетена 370 пъти Последно променена в Петък, 22 Юни 2018 08:17