ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Четвъртък, 21 Юни 2018 08:11

Апартаменти Оборище на последния етаж – предимства и недостатъци

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Апартаменти Оборище по високите етажи, често са подценявани като инвестиция. Това се дължи на множество фактори, но ние от Unique Estates, предлагаме сами да се уверите в казаното:

Апартамент Оборище недостатъци:

Зависимост от асансьора - ако асансьорът не работи, ще трябва да изкачвате от 9-тия 10-ти етажстълбището! Ако живеете в пететажна сграда без асансьор, няма да се налага да се изкачвате толкова високо, но редовно. Особено неприятно е да се справите с тежки торби, количка или малко дете.

Вероятност за теч от покриви – съществува голяма вероятност от течове на стари къщи без техническа поддръжка.

Студено от покрива – често при студено време, тези апартаменти са най-студени. И обратното при топло в тях става непоносимо задушно. Ако липсва таванско помещение, може да се наложи да изолирате апартамента.

Топлината от покрива - както вече споменахме. Те се адаптират спрямо сезонността. През летните месеци покривът е много горещ, така че на последния етаж винаги е много горещо, особено ако прозорците на апартамента са с лице към слънчевата страна. Без климатик в този апартамент през лятото е невъзможно.

Лош натиск на водата - понякога водачите на последния етаж просто не достигат водата. Разбира се, когато водата е прекъсната, първо изчезват.

Предимства на апартамент Оборище:

Ниската цена на един апартамент е по-висока от тази на апартаментите на приземния етаж, но все пак по-ниски от разходите за "средни" апартаменти.

Няма шум - както от съседите отгоре, така и от улицата.

Невъзможност от за наводняване на съседи отгоре - това плюс повече компенсира възможността за изтичане на покрива. В края на краищата изтичането не е толкова неочаквано и изобилно като наводнение от съседите.

Чисто стълбище и детска площадка - само вие, жители на вашия етаж ще се изкачвате до това място.

Сравнително чист въздух - колкото по-високо сте, толкова по-малко вдишвате изгорелите газове и градския прах ще има.

Прекрасна гледка от прозореца - панорамата на града от височината е много красива, особено вечер.

Заключение: Ако мислите за покупка на апартамент, който се намира на последния етаж, първо обърнете внимание на състоянието на покрива и наличието на под. Проверете и налягането на водата.

За всички въпроси около покупката на апартамент Оборище може да разберете от агенция за недвижими имоти.

Прочетена 315 пъти Последно променена в Събота, 19 Декември 2020 17:01