ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Сряда, 25 Септември 2019 14:49

Почистване на частна къща след пожар

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Обадете се на инспекция Сметище.Ком, за да прецените щетите след възникнал пожар. Нещата в къщата могат да са силно наранени. Понякога, в зависимост от степента могат и да бъдат спасени.

За кратко време, екипите на фирма ще извършат пълен набор от работи по почистване на частна къща след пожар, ще анализират развалините, ще почистят от сажди и ще премахнат миризмите.

Почистването на апартамента и помещенията след пожар става на няколко етапа. Ще премахнат следите от пожар, ще почистят оцелелите мебели, ще подготвят помещението за ремонт. Наред с това може да разчитате и на:

Оглед на помещенията, засегнати от пожара, оценка на щетите и фронта на работа.

Събиране на боклук, интериорни елементи, които не подлежат на възстановяване.

Опаковане на оцелели интериорни предмети, мебели, съдове, лични вещи, уреди.

Демонтаж на повредени прозорци и врати от пожар.

Измиване на оцелели прозорци и склонове.

Почистване на повърхности от отлагания на сажди.

Почистване на стени и тавани след пожар.

Почистване на мека мебел от сажди. Измиване на подове и други повърхности.

Опаковане на почистени мебели за защита при последващи ремонти.

Премахване на миризма след пожар в апартамент или друга стая. За да отстраняване на миризмите, може да използвате ефективен метод за неутрализация със суха мъгла или озониране.

Етапи на почистване на апартамента след пожар

Подготовка на помещението за почистване

Преди да започнете работа, трябва да се отървете от всички възможни източници на миризма: изгорени мебели, интериорни елементи и облицовки.

Ако е необходимо и има някои оцелелите мебели, оборудване и други битови неща, такива могат да бъдат закарани в специализиран сервиз за цялостно почистване на сажди и миризма на дим. По този начин се гарантира безопасността на имота до края на почистването след пожар или последващи ремонти.

Почистването на повърхности и мебели от сажди и изгаряния

Сандъкът и саждите са доста трудни замърсители, които изискват използването на специално оборудване и съоръжения.

С Почистване след пожар и извозване до сметище ще получите по-добре изглеждащи стени и други повърхности от отлагания на сажди, за да постигнете най-добрия резултат, всички повърхности се третират с въздушен озонатор.

Премахване на миризма след пожар

За премахване на миризмата на изгаряне се използва ефективния метод на суха мъгла, който перфектно се справя с премахването на сажди и неутрализиране на миризмата от горене. Частиците от състава проникват дълбоко в структурата на материалите, измествайки молекули с неприятна миризма. В рамките на няколко часа след обработката миризмата изчезва завинаги, докато технологията е напълно безопасна за хора и животни, не оставя следи по повърхностите.

Почистване на мебели и килими след пожар

Не бързайте да изхвърляте мебели, матраци и килими, които са били повредени при пожар. С помощта на специални техники е възможно да се възстановят елементи, които други компании не предприемат.

Сметище.Ком перфектно ще се справят със задачата да почистят, премахнат саждите, миризмата на дим и ще върнат добрия външен вид на предметите, оставяйки ги чисти и свежи.

Прочетена 204 пъти