ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Четвъртък, 26 Януари 2023 15:08

Всички съвети за почистване на таван, които трябва да знаете

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Таваните са идеалното място за съхранение на неща, които може да ви потрябват някой ден, особено ако живеете в голяма къща. Независимо от това, всички тавани могат да станат твърде претъпкани, без значение капацитета им.

Ако вашият е подобен на повечето, вероятно е пълен с кашони, стари мебели и други предмети, от които вече не се нуждаете или не използвате.

Кога за последен път отделихте време да го почистите основно тавана?

Ако е минало известно време (или ако никога не сте го правили), сега е моментът. Ето експертно ръководство стъпка по стъпка с всички съвети за почистване на тавана, от които се нуждаете, за да ви помогнем да свършите работата.

Преди почистване извадете всичко от тавана си

Когато почиствате таван, трябва да изчистите всичко и да започнете от нулата, премахвайки, колкото е възможно повече бъркотия. След това прегледайте всичките си артикули и вижте какво е необходимо. След това вземете голяма кутия или торба за боклук, поставете старите вещи в нея и ги занесете в най-близкия дарителски център, за да могат в крайна сметка да се озоват в дома на някой в ​​нужда. Почистващи услуги на екипи може да разгледате и тук: https://smetishte.com/pochistvane-mazeta-tavani-izvozvane-smetishte.

Кога да почистите тавана

Прахът може да се ръси от тавана ви в останалата част от къщата ви. Това може да засегне уязвимите хора в дома. Ако пък имате по-стара къща, изолацията може да се е развалила, което също да отделя вредни химикали.

Ако използвате тавана си като детска стая или офис, почиствайте го поне два пъти седмично. Трябва да почиствате таванските помещения, които са само за склад, веднъж месечно. Почиствайте празен таван 2-3 пъти годишно.

Използвайте екологични продукти

В зависимост от размера на вашето таванско помещение и количеството трафик, който получава, трябва да се стремите да почиствате таванското веднъж или два пъти годишно. Това помага да се предотврати натрупването на прах и мръсотия и повреждането на предметите, които съхранявате. Когато сте готови да започнете да почиствате, използвайте екологични почистващи продукти, за да защитите вещите си, здравето си и околната среда.

Съвет: Търсете почистващи продукти, които не съдържат вредни химикали и аромати.

Наемете професионалисти за почистване на таван може да наемете и на сайта на smetishte.com.

Още съвети преди почистване:

Наемете специалисти и ги накарайте да обработят предварително пространството за гризачи, паяци, насекоми и пчелни гнезда.

В зависимост от размера на вашето таванско помещение, измийте подовете. Ако имате много артикули, използвайте кошчета, за да увеличите максимално съхранението, като същевременно поддържате чист, организиран вид.

Прочетена 57 пъти