ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Вторник, 07 Февруари 2023 14:44

Почистване на двор от косенето на тревата до озеленяване

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Недокоснатото външно пространство е идеалният фон за забавление, красивата зеленина и цветната градина радват, както случайните минувачи, така и гостите. Те са идеални за почивка със семейството.

Хубавата новина е, че не е нужно да наемате професионалист или да харчите цяло състояние, за да обновите вашето външно пространство. Може да разкрасите двора си само с няколко евтини идеи за озеленяване, които са удобни за „Направи си сам. На първо време, започнете с почистване на двор.

Създайте пътека през вашия двор

Ако задният ви двор е неукрасена, широко отворена морава, помислете дали да не я разделите с пътека. Може да инсталирате големи каменни стъпала, дървени дъски или дори чакълена пътека, постлана с по-големи камъни, за да създадете причудлива алея през зеленината. Който и тип да изберете, пътеката подобрява мащаба на вашия двор, ще го направи да изглежда малко по-организиран и естетически приятен.

Надстройте осветлението си

Направете външното си пространство поп, като инсталирате малко евтино декоративно осветление. Ако имате пътека през двора си, облицоването на алеята със светлини е проста надстройка, която също така прави вашия двор по-безопасен за навигация през нощта. Освен това опитайте да поставите овчарски куки около вътрешния двор и да закачите външни фенери или да нанижете светлини в пространството, за да добавите меко осветление към следващата си вечеря. Професионален съвет: Изберете лампи със слънчева енергия, за да не се налага да сменяте батерии.

Още насоки от експертите, вижте в този сайт: https://dvorove.com/firma-ceni-pochistvane-dvor.

Използвайте мулч във вашата цветна градина

Мулчът не само подобрява външния вид на вашата градина, но също така контролира растежа на плевелите, поддържа почвата влажна за по-дълго време. Това, дори допринася да се поддържа почвата по-хладна, за да се предотврати прегряване.

Превърнете голия двор в алпинеум

Ако имате празно място в двора си от мъртва зеленчукова градина или бавно растяща трева, покрийте тази „рана за очите „с алпинеум . Напълнете пространството с красиви, излъскани на вид камъчета и различни сукуленти, за да придадете цел на плешивото пространство.

Когато времето е прекрасно, заслужавате да се насладите на известно време на открито. Възползвайте се максимално от времето си навън, като организирате почистване на двор, превръщайки го в оазис, който вие и вашите гости никога няма да искате да напуснете. Подобрете градината си, без да се разорявате финансово. Това може да планирате с помощта на dvorove.com за почистване на двор с някои от лесни и евтини проекти за озеленяване.

Прочетена 62 пъти