ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака

Спорт (13)

Събота, 10 Ноември 2018 09:11

Как да избера букмейкър?

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Съвсем малка е вероятността да има човек, който никога в живота си не е искал да заложи на резултата от някое събитие. Знаейки това, букмейкърите, правят всичко възможно, за да се доближат до този човек. Точно, навреме и в даден момент.
Четвъртък, 11 Октомври 2018 14:39

Залози на Шампионска лига в WinBet

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Турнирът Шампионска лига е най-силното клубно състезание в Европа. Мачове от тази надпревара се провеждат почти през цялата година. Квалификациите на Шампионска лига започват още през лятото – месеците юни и юли, а финалът с играе през следващата година в края на футболния сезон, най-често в последните дни на месец май. През целия турнир вие може да правите залози на Шампионска лига в WinBet. Ако обичате да залагате на този турнир, то това е букмейкърът за вас с много опции за залагане на Шампионска лига. В следващите редове ще направим кратък преглед на видовете залози на ШЛ в УинБет.
Четвъртък, 11 Октомври 2018 14:22

Най-популярните залози на футбол

Написана от
Оценете
(2 гласа)
Всеки ден стотици хиляди правят залози на най-популярните залози на футбол. Онлайн букмейкърите винаги предлагат най-известните опции на футболни пазари към всеки двубой. Без значение в кой букмейкър залагате, вие ще може да правите залози на най-популярните футболни опции. Кои всъщност са те и какви опции за залог имате на тях?
Неделя, 05 Февруари 2017 16:26

Всичко за играещите тенис

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Вашият любим спорт е тенис и ходите няколко пъти на корта за да го упражнявате? Това говори много за вашата страст и за нуждата от използване на специални висококачествени тенис ракети за активно спортуващи хора. Естествено освен ракетата, има и други важни неща като обувките, облеклото, хранителните добавки и т.н.
Понеделник, 31 Октомври 2016 18:03

Тенис на живо от Сърбия

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Винаги сте искали да гледате тенис на живо - кортове сърбия, но до този момент не сте успявали да откриете подходящи за целта сайтове? Ние сме ви подготвили една полезна статия в която сме описали подробно как може да гледате тенис на живо безплатно.
Понеделник, 03 Октомври 2016 19:01

Новак Джокович е един от най-известните

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Новак Джокович се нарежда на челно място в класацията на най-добрите тенисисти в света. Ако искате да научите повече информация за новак джокович, то може да посетите нашата интернет страница.
Оценете
(0 гласа)
Важна стъпка по пътя към по-добър резултат е изборът на висококачествена протеинова смес. Такава всеки може да си набави без проблем от магазин за хранителни добавки. Преди това обаче нека научим малко повече за нея: Протеинът на прах е много удобен източник на протеини.
Понеделник, 20 Юли 2015 12:06

Тенис ракети

Написана от
Оценете
(0 гласа)
ракети
Неделя, 02 Ноември 2014 15:21

Любопитни факти за тенис на корт

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Тенисът на корт се утвърждава като Олимпийски спорт през 1896 г. След не много време той отпада като дисциплина, заради някои субективни съображения.
Вторник, 30 Септември 2014 13:43

Звездите на тенис корта

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Още преди да стане на 16 години той вече е едно от големите имена в тениса. Нове убедително печели злато в Сан Ремо и се класира втори в Световния шампионат, логично след което е обявен за най-добър състезател на Европа. Спортната кариера и достижения на Джокочив са наистина удивителни и започват още когато е малък. Тук може да намерите сайтове за тенис на живо чрез които да се наслаждавате на любимата игра. Той е наистина голям тенисист, който играе завладяващо и с много спортен дух и хъс. Амбицията му го изстрелва на върха и така той показва, че може да…
Петък, 21 Септември 2012 11:34

Упражнения на стол

Написана от
Оценете
(0 гласа)
С тези няколко упражнения, изпълнявайки ги всяка сутрин гъвкавостта ви е гарантирана, а стойката ще се подобри. Като пружина – Заемете изправен стоеж пред стол. Краката и ръцете са свободно отпуснати около тялото. Качете един крак на стола, а ръцете изпънете назад. Приклекнете с другия крак и изпълнете няколко пружиниращи движения. Върнете се в начална позиция и повторете с другия крак; За гъвкавост – седнете на стол, облегнете се назад и сгънете един крак в коляното придърпвайки го с ръце към гърдите. Направете същите действия с другия крак. За усилване на напрежението, може да го изпълните, без да си помагате…