ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Сряда, 02 Декември 2015 14:59

Как да изберем най-добрата високо протеинова смес (протеин)?

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Важна стъпка по пътя към по-добър резултат е изборът на висококачествена протеинова смес. Такава всеки може да си набави без проблем от магазин за хранителни добавки. Преди това обаче нека научим малко повече за нея:

Протеинът на прах е много удобен източник на протеини.

Ако с помощта на протеиновата смес, използвате и основа за храна, то тогава е добре да се взема и креатин добавка.

Съществува голямо разнообразие от протеинови смеси.

Високо-протеинова смес (протеинови шейкове) са може би най-популярните средства за допълнително обучение в салона. Това представлява отличен източник на протеини, преди тренировка, а след нея, смес от аминокиселини спомага да се усвоява лесно и бързо да прониква в мускулната тъкан. Смесите също са много удобен източник на протеини, когато са с добавка вода и шейкър. Доверието в източника на качествен на протеин, трябва винаги да е под ръка. Това е само гарант за предстоящите положителните промени в тялото и неговото физическо развитие.

Въпреки това е важно да се помни, че не всички източници на протеини са еднакви. Протеиновите смеси са различни по състав в зависимост от целта, за която се използват. По този начин, знаейки, разликата, можете да изберете една смес, която е най-подходящ за вас.

Важно е да си дадете отговори на въпросите:

По кое време ще да се използва сместа от протеини?

Смятате ли да смесвате микса протеин с всичко останало?

Какъв е бюджета отделен за протеинови смеси?

Какво е по-важно за вас - да губите мазнини или да изграждате мускули?

Имате ли специални диетични предпочитания?

Едва след като сте си дали отговори на тези персонални въпроси ще може да се насочите към това, което е най-добро за вас.

Всеки човек има свои собствени индивидуални предпочитания, така че преди да отидете на пазар, изберете смес proteini, които действително обичате.

Прочетена 1001 пъти