ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Четвъртък, 11 Октомври 2018 14:22

Най-популярните залози на футбол

Написана от 
Оценете
(2 гласа)

Всеки ден стотици хиляди правят залози на най-популярните залози на футбол. Онлайн букмейкърите винаги предлагат най-известните опции на футболни пазари към всеки двубой. Без значение в кой букмейкър залагате, вие ще може да правите залози на най-популярните футболни опции. Кои всъщност са те и какви опции за залог имате на тях?

Краен резултат – Това е може би най-известният залог на футбол. Краен резултат включва три опции 1 (знак 1 – победа за домакина в редовното време), Х (знак Х – равенство в редовното време) и 2 (знак 2 – победа за отбора гост в редовните 90 минути). Залозите на краен резултат се отнасят единствено за редовното време от мача. Ако например сте направили залог 1-ца на двубоя Манчестър Юнайтед – Арсенал от турнира за Купата на Англия, като „червените дяволи“‘ стигнат до победата в продълженията (добавените 2 полувремена по 15 минути), то залогът ви няма да е печеливш, тъй като резултатът в редовното време е равен.

Брой голове – Тук най-известната опция е под/над 2.5 гола. Вие обаче имате много други опции за залагане на брой голове. Играчите могат да правят залози още преди мача на пазари като над 0.5 гола, над 1.5 гола, под 3.5 гола и т.н. Най-изравнени почти винаги са коефициентите за над и под 2.5 гола. Това е основната линия за голове на букмейкърите, освен в случаите когато един срещу друг излизат два отбора с голяма разлика в класите. Например на мач като Барселона – Леганес или Манчестър Сити – Кардиф, то линията ще бъде над/под 3.5 гола.

Двоен шанс – Това е още един основен и важен залог на футболни мачове. Двоен шанс също има три опции като крайният резултат. Вие може да правите залози на знак 1Х (успех за домакина или равен в редовните 90 минути), знак Х2 (победа за госта или равенство за редовното време), както и има залог 12 (победа за домакин или гост в редовното време). Коефициентите на двоен шанс винаги са по-ниски от опциите за краен резултат, тъй като тук залогът ви обхваща две опции и шансът да спечелите е много по-голям.

Първо/Краен – Залозите за първо полуреме – краен резултат също са много популярни на футбол. На Първо/Краен може да се прогнозират и други спортове като баскетбол и хокей на лед, но тази опция е най-известна на футбол. Тук имате доста повече възможности за залог (може да прогнозирате на девет опции за първо/краен). Например една от опциите е Х/1 – равен на полувреме и победа за домакина в края на мача. Също може да прогнозирате и за товадомакинът да вземе аванс на полувремето и да спечели мача – това е опцията 1/1. Разбира се имате и опции за победа на госта като Х/2 (равен на почивката и успех в края на мача), 2/2 (гостът да вземе аванс на почивката и да се поздрави с победата) и разбира се 1/2 (това е опция за пълен обрат в срещата – домакинът да води на полувремето и да загуби двубоя).

Азиатски хендикап – Когато чуете залози на азиатски хендикап, то винаги става въпрос за футбол. На всички срещи може да се правят еврофутбол прогнози на азиатски хендикап. Например най-използваният азиатски хендикап от играчите е -1.5 – даден отбор да спечели с два или повече гола разлика. Също така имате и по-големи опции като -2.5 и -3.5. При залог на -3.5 азиатски хк, то вашият отбор трябва да запише победа с четири или повече гола разлика. На азиатски хендикап може да се залага и на плюсови опции като +1.5 – даден отбор да не допусне поражение с повече от един гол.

Прочетена 211 пъти