ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Четвъртък, 11 Октомври 2018 14:39

Залози на Шампионска лига в WinBet

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Турнирът Шампионска лига е най-силното клубно състезание в Европа. Мачове от тази надпревара се провеждат почти през цялата година. Квалификациите на Шампионска лига започват още през лятото – месеците юни и юли, а финалът с играе през следващата година в края на футболния сезон, най-често в последните дни на месец май. През целия турнир вие може да правите залози на Шампионска лига в WinBet. Ако обичате да залагате на този турнир, то това е букмейкърът за вас с много опции за залагане на Шампионска лига. В следващите редове ще направим кратък преглед на видовете залози на ШЛ в УинБет.

Мачовете от Шампионска лига ще намерите в раздел "Футбол" в лявото меню на сайта. Точно под най-големите европейски първенства е позициониран Шампионска лига. Кликнете върху името на турнира, за да се заредят предстоящите срещи. На всеки двубой вие може да направите бърз залог на краен изходслед winbet регистрация, както и на брой голове, тъй като коефициентите за тези опции са още на началната страница. Към всеки мач имате допълнителни над 450 залога, които може да разгледате като кликнете върху дадения двубой.

Букмейкърът предлага основните залози за 1Х2, Над/Под, Хендикап и двоен шанс. Във всеки сайт за спортни залагания вие може да правите прогнози на тези опции. Коефициентите в УинБет са сравнително високи, така че това не трябва да ви притеснява. Под тези основни опции ще видите залогът за Равенство няма залог - 1 или 2. Тук при равен резултат, вашият залог е отменен, но ако познаете крайния изход на мача, печелите. След това ще видите възможности за залагане на краен изход + брой голове. Тази опция се казва "Мачбет + Общи". Тук от УинБет са добавили много възможности за залагане като например 1-ца и под 1.5 гола, знак Х и над 2.5 гола, победа за домакина и над 3.5 гола, успех за госта и над 1.5 гола и много други.

Разбира се в букмейкъра УинБет може да правите залози на азиатски хендикап за всеки двубой от Шампионска лига. Точно до опциите за залагане на азиатски хендикап е и опцията Гол/Без гол. Много играчи обичат да залагат на гол/гол в мачовете от Шампионска лига, но също така може да прогнозирате, че двата отбора няма да отбележат попадение. При тази опция печелите при резултати 1:0, 0:0, 3:0, 0:2 и т.н.

Опцията за голове Нечетно/Четно 1во Полувреме също присъства в Уинбет - това е залог, който се базира на късмета. Все пак ако очаквате резултат 1:1 на почивката, може да заложите на четен брой голове и да спечелите. Ако мислите пък че ще има един или три гола, то заложете на нечетен брой попадения. Залозите за точен резултат също са много популярни и УинБет разбира се ги предлага на атрактивни коефициенти. Например за равенство 2:2 в мача коефициентите са около 15. Победа с 3:2 на домакина пък в много случаи е над 20 коефициент.

На Шампионска лига в WinBet може да залагате на още много опции, сред които резултат на полувреме, над/под 1во полувреме, Последен Отбор, който ще Отбележи, Над/Под 2ро Полувреме, Чиста мрежа за дадения отбор, Двата Отбора да отбележат в 2ро Полувреме и т.н. Всички залози просто трябва да разгледате в сайта на УинБет, за да добиете пълна представа за разнообразието от залози на Шампионска лига.

Прочетена 206 пъти