ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака

Техника и технологии (38)

Петък, 20 Март 2020 10:14

Какво е семантично търсене и защо е важно

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Какво е семантично търсене? Най-лесният начин да се обясни значението на израза „семантично търсене“ на конкретен пример, вместо да се цитира Уикипедия.
Събота, 17 Август 2019 22:21

Пълна гама авточасти за Хонда

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Желаете да закупите Разширителен съд за HONDA INSIGHT (ZE) 1.0 Hybrid, но не го откривате на разумна цена? Това означава, че все още не сте открили нашия онлайн магазин. В него на разумна цена ще откриете всичко от което се нуждаете.
Събота, 17 Август 2019 22:15

Ремонт на всички модели смартфони Xiaomi

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Xiaomi е друга марка смартфони които предлагат хубави характеристики на добри цени. Доста често получаваме запитвания за смяна на тъч xiaomi с оригинални резервни части.
Оценете
(0 гласа)
Струва ли си да избирате часовници, само заради практичност или да разчитате на интуиция и вкус, базирани на модни тенденции и дизайн? Съществува ли фундаментална разлика, между евтин и скъп часовник? Много въпроси залягат в тази, на пръв поглед позната тема – часовниците! Тук, може да разгледате каталога с часовници за подарък от Timebox.bg от официалната страница на сайта. Какви ръчни часовници да избираме–електронни, кварцови или механични? С развитието на технологиите, много механизми и устройства използвани, преди това от хората, са потънали в забрава. Така били заместени от ново появили се изобретенията. Механизмът на часовниците за измерване на време отдавна е…
Оценете
(0 гласа)
Iphone е атрибут с привлекателен статут. Той е най-добрият представител на комуникационната технология на съвременния пазар.
Вторник, 15 Май 2018 15:37

Фирма за поддръжка на климатици

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Поддръжката на домашния климатик гарантира неговата добра работа през цялата година. Препоръчваме ви да правите ежегодна профилактика като за целта се свържете със специализирана фирма. Една от най-честите причини да се повика такава фирма е нуждата от зареждане на климатици с фреон.
Петък, 10 Юни 2016 07:58

Резервни части за CASE IH

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Все повече земеделски стопани започват да купуват резервни части за своето стопанство от интернет. Причините са много, като най-честите са: голямото разнообразие на резервни части за трактори, бързата доставка до всяка точка на страната, добрите цени и честите промоциалнални предложения, гарантираното качество.
Събота, 21 Май 2016 15:33

Миялни машини за заведения

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Ако закупите миялна машина, вие ще увеличите производителността на вашия персонал. Измиването на съдовете за храна в професионалната миялна машина ви гарантира много по-добри крайни резултати.
Оценете
(0 гласа)
Топлината е враг на компютъра. Компютрите са проектирани с топлинна дисперсия и вентилация, така че те не загряват. Ако са подложени на твърде много топлина се натрупват в компютъра и това може да доведе до нестабилност или внезапно затваряне. В случай, че това стане, потърсете Ремонт на таблети. Графичната карта произвежда много повече топлина, когато работи взискателно и с приложения. Ако има проблем с охладителната система на компютъра ви, излишък на топлина може дори да нарани физически неговите компоненти.
Четвъртък, 22 Октомври 2015 09:32

Компресори и други резервни части

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Чудите се от къде да закупите компресор за своя климатик? Дълго време търсите, но безуспешно защото е по-стар модел? Може да погледнете в следния онлайн магазин дали случайно не е наличен.
Понеделник, 04 Май 2015 05:28

Разнообразие от въжета за теглене

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Въжетата за теглене са един много полезен аксесоар във всеки един автомобил. Въпреки, че не са задължителни като оборудване, много шофьори предпочитат да го притежават и носят в колата винаги. Не се знае кога може да ви е от нужда. Днес в почти всеки авто магазин може да намерите няколко вида въжета – обикновено стоманено, текстилно под формата на въже, еластично такова или под формата на колан. Има голям избор и всеки може да прецени на кое има най-голямо доверие. Най-много обаче се купува стоманено въже за теглене защото хората залагат на сигурното въпреки, че това въже не е най-удобното…
Страница 1 от 3