ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака

Техника и технологии (34)

Оценете
(0 гласа)
Iphone е атрибут с привлекателен статут. Той е най-добрият представител на комуникационната технология на съвременния пазар.
Вторник, 15 Май 2018 15:37

Фирма за поддръжка на климатици

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Поддръжката на домашния климатик гарантира неговата добра работа през цялата година. Препоръчваме ви да правите ежегодна профилактика като за целта се свържете със специализирана фирма. Една от най-честите причини да се повика такава фирма е нуждата от зареждане на климатици с фреон.
Петък, 10 Юни 2016 07:58

Резервни части за CASE IH

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Все повече земеделски стопани започват да купуват резервни части за своето стопанство от интернет. Причините са много, като най-честите са: голямото разнообразие на резервни части за трактори, бързата доставка до всяка точка на страната, добрите цени и честите промоциалнални предложения, гарантираното качество.
Събота, 21 Май 2016 15:33

Миялни машини за заведения

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Ако закупите миялна машина, вие ще увеличите производителността на вашия персонал. Измиването на съдовете за храна в професионалната миялна машина ви гарантира много по-добри крайни резултати.
Оценете
(0 гласа)
Топлината е враг на компютъра. Компютрите са проектирани с топлинна дисперсия и вентилация, така че те не загряват. Ако са подложени на твърде много топлина се натрупват в компютъра и това може да доведе до нестабилност или внезапно затваряне. В случай, че това стане, потърсете Ремонт на таблети. Графичната карта произвежда много повече топлина, когато работи взискателно и с приложения. Ако има проблем с охладителната система на компютъра ви, излишък на топлина може дори да нарани физически неговите компоненти.
Четвъртък, 22 Октомври 2015 09:32

Компресори и други резервни части

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Чудите се от къде да закупите компресор за своя климатик? Дълго време търсите, но безуспешно защото е по-стар модел? Може да погледнете в следния онлайн магазин дали случайно не е наличен.
Понеделник, 04 Май 2015 05:28

Разнообразие от въжета за теглене

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Въжетата за теглене са един много полезен аксесоар във всеки един автомобил. Въпреки, че не са задължителни като оборудване, много шофьори предпочитат да го притежават и носят в колата винаги. Не се знае кога може да ви е от нужда. Днес в почти всеки авто магазин може да намерите няколко вида въжета – обикновено стоманено, текстилно под формата на въже, еластично такова или под формата на колан. Има голям избор и всеки може да прецени на кое има най-голямо доверие. Най-много обаче се купува стоманено въже за теглене защото хората залагат на сигурното въпреки, че това въже не е най-удобното…
Оценете
(0 гласа)
Уверете се, че електрическата система на Вашия дом може да посрещне изискванията за мощност на частта от помещението, което ще се охлажда с климатик.
Оценете
(0 гласа)
Навярно и на вас е направило впечатление, как в закусвалнята, по време на обедна почивка, в градския транспорт, на улицата у дома, всеки се изолира в собствен свят, държейки поредната нова джаджа в ръка. Светът се промени светкавично бързо и модерните технологии дадоха, но и отнеха много от нас.
Оценете
(0 гласа)
Съвременните телефони могат да направят толкова много неща в наши дни и все пак на някои хора им се струва доста сложно да се свържете с реалния свят, чрез мобилното устройство. Навярно и вие като всеки друг ги виждате навсякъде в обкръжението – в града, в обществения транспорт, в магазините. Хората около ви са с пръсти залепени за мобилните устройства. Вместо да взаимодействат с хората около тях, те пренебрегват лице в лице разговор, за да заложат на виртуални такива. Какво ще кажете пък да станете звезда по необикновен начин именно, чрез мобилното Web приложение.
Сряда, 28 Януари 2015 11:19

Колко струва употребата на климатици

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Купуването на климатична система е само първата сметка, която следва да се направи. Всеки потребител, решил да постави съвременните и многофункционални устройства в дома си трябва да е на ясно с редица въпроси касаещи последвалите разходи. В противен случай може да откриете, че инвестицията не е била толкова ефективна, както първоначално сте я замислили.
Страница 1 от 3