ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Четвъртък, 26 Март 2015 16:35

Други фактори, които да вземат предвид при закупуване на климатик

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Уверете се, че електрическата система на Вашия дом може да посрещне изискванията за мощност на частта от помещението, което ще се охлажда с климатик.

Стандартното домакинство използва около 115-волтов клон от веригата за ел. потребление. Голяма стая може да изисква отделна верига и стайни единици за мощност с 230 волта. Ако монтирате климатик близо до ъгъла на стаята, може да насочите въздушния поток в желаната посока за оформлението на стаята. Ако трябва да монтирате климатика в тесния край на дълга стая, то за модели, които имат "турбо" режим и вентилатор, може са в повече от полза. Такива ще завъртят въздуха по-навътре в стаята. Ето и други характеристики, за които трябва да следите:

Филтър, който се измъква лесно за редовно почистване

Логично подредени контроли

Цифров екран за настройка на термостата

Вграден таймер.

В избора на климатик за малки стаи до 150 квадратни метра, ще са достатъчни за охлаждане и климатици с две скорости на вентилатора, 24-часов програмируем таймер и двупосочна регулируем отдушник за директен дебит на въздуха.

Устройствата имат три степени за охлаждане и три скорости на вентилатора, с 24-часова програмируем таймер и 4-лентов отдушник за въздуха, в положението, в което желаете.

В краен резултат, за да сте доволни от покупката с, потърсете модел, който да засили ефективността, да намали разхода и да разполага с всички същите характеристики. Ако смятате, че всичко това накуп е невъзможно, разгледайте и онлайн предложенията за климатици.

Предложения на добри цени:

Прочетена 1161 пъти Последно променена в Четвъртък, 26 Март 2015 17:36