ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Понеделник, 04 Май 2015 05:28

Разнообразие от въжета за теглене

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Въжетата за теглене са един много полезен аксесоар във всеки един автомобил. Въпреки, че не са задължителни като оборудване, много шофьори предпочитат да го притежават и носят в колата винаги. Не се знае кога може да ви е от нужда. Днес в почти всеки авто магазин може да намерите няколко вида въжета – обикновено стоманено, текстилно под формата на въже, еластично такова или под формата на колан. Има голям избор и всеки може да прецени на кое има най-голямо доверие.

Най-много обаче се купува стоманено въже за теглене защото хората залагат на сигурното въпреки, че това въже не е най-удобното възможно. Какво имаме предвид – при теглене, особено при започване на тази процедура има един много неприятен момент когато въжето се изпъва – особено неприятно става когато трябва да се спира и потегля многократно (примерно на светофари и кръстовища). Затова може би е добре да помислите над възможността за закупуване на ластично въже за теглене което осигурява плавно потегляне на тегления автомобил.

Газовите уредби са едно много подходящо средство чрез което да намалите средствата които давате за гориво. Как става по-точно това намаление. При използването на газови уредби, вие зареждате газ която се продава на цени два пъти по-ниска в сравнение с тази на бензина. Това няма как да повлияе на разхода за пътуване. Знае се, че разхода на гориво остава г/д същия и мощността на автомобила не се променя драстично. Два пъти по-малката цена на този вид гориво оказва сериозно положително влияние на вашия семеен бюджет. Няма как да не го усетите още с първото зареждане на газовата бутилка.

Воланите изглеждат по-добре с калъф. Има най-различни калъфи за волани изработени от разнообразни материали. Формата на волана може да се подобри с един такъв калъф и така захващането се подобрява и от там целия процес на шофиране. Ще се учудите колко удобно става шофирането на автомобил с калъф на волана.

Прочетена 1832 пъти