ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Вторник, 13 Ноември 2018 17:00

Ремонт на iphone: Всичко, което потребителят трябва да знае

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Iphone е атрибут с привлекателен статут. Той е най-добрият представител на комуникационната технология на съвременния пазар.

Iphone в лоялен приятел на студенти и ученици, предприемачи, бизнес жена или млада майка. Всеки мечтае за него, но невинаги въплъщението на съня за купуване става с повод за радост. По-точно, през първите дни след придобиването му, новият собственик на технологията на Apple, няма да може да се радва на блестящия си телефон. Но какво ще преживее, ако в продължение на няколко месеца скъпият модел започне да се проваля?

Първо, това може да се избегне напълно: трябва да прочетете внимателно инструкциите за устройството, да спазвате препоръките му и да проучите статистическите данни. Добре е да повредите този тип устройства. Тук трябва да се наблегне на 3 точки.

В около 90% от случаите ремонтът на iphone е следствие от пренебрегване на оборудването от страна на потребителя. От тях повече от половината от телефоните са буквално удавени, мокрени, накисвани. Важно е да внимавате с устройството: да не оставяйте без надзор, да не вземате на разходка с лодката или на плажа и т.н.

Около 35% от случаите на ремонт включват замяна на сензорния екран, смяна на зарядно с оригинално зарядно и пр. За продуктите със знака на ябълката се говорят много неща. Феновете им ги величаят, а други осмиват. Не бива да се ръководите от чужди предубеждения, а най-вече съвестно и отговорно да си осигурите защита на чувствителния дисплей на своя iPhone.

В добър сервизен център, ремонтът на iPhone не започва с диагностика на телефона, а с проверка като цяло. Но, уви, статистическите данни показват, че към такива семинари се придържат не повече от 12% от присъстващите на пазара компании.

И това е само обща информация, нещо като мисъл за потребителя. Той, разбира се, трябва да се интересува повече от това какво ще се прави с телефона в негово отсъствие.

Кои дефектните части, работещи с аналози, проверка на самия iPhone софтуер и, ако е необходимо преконфигуриране на устройството.

Това е правилният ход на действие, но колко тясно ще бъдат застъпени действията, зависи от грамотността при избора на конкретен сервизен център. Сервиз за лаптопи и телефони quantumcomputers.bg може да предложи отлични условия.

Прочетена 203 пъти