ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака

За дома (100)

Оценете
(0 гласа)
Преди време, за да се отърват хората от стари мебели, домакински уреди или строителни отпадъци е било необходимо предварително да се наема специално оборудване или да се търси място за съхранение на големи битови отпадъци. Днес не всеки иска да сортира отпадъците и да намира места, където се приема стъкло, картон или метал.
Вторник, 07 Декември 2021 15:09

Как да организираме извозването на стари мебели

Написана от
Оценете
(0 гласа)
В даден момент мебелите губят полезността си, качествата им не са същите, а визията е в под всякакъв коментар. Тогава трябва да се замислите за тяхната замяна с нови и да решите как да процедирате със старите мебели.
Оценете
(0 гласа)
Случвало ли, ви се е да попаднете в ситуация, в която да се налага бързо да преместите много и обемни неща? Ако отговорът е положителен, то имате поне минимален опит. В случай, че едва сега попадате в подобна ситуация, то решението е тук. Прочетете, за да научите как да подходите:
Понеделник, 05 Април 2021 07:48

Извозване на боклук

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Невъзможно е да изнесете голямо количество строителни и битови отпадъци от апартамента без помощта на специалисти. Трудно е сами да доставите боклука на сметището, а оставянето му на грешното място може да доведе до глоба за административно нарушение.
Оценете
(0 гласа)
Поръчването на извозване на боклук е добро решение, когато се натрупат много обемисти боклуци или строителни отпадъци. Хамалите бързо ще сложат ненужни неща в колата и ще ги занесат на сметището. Те правят всичко това, без риск от глоби, проблеми със съседите и комуналните услуги.
Петък, 19 Март 2021 08:50

Митове за дървениците

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Има много неща изказани по адреса на дребните кръвопийци, обитаващи матраци и легла – дървениците. Кое от тях, обаче е вярно и кое можем да подминем с лека ръка, защото е мит, вижте сега:
Сряда, 16 Декември 2020 15:46

Статистики, факти и поведение на хлебарките

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Знаете ли, коя е най-големият хлебарка? А какво е типичното поведение на тези насекоми? Ако сте планирали пръскания на хлебарки в жилищата си, не отлагайте. Сега нека ви, разкажем малко повече, в детайли за самите насекоми:
Оценете
(0 гласа)
За да се унищожат микроорганизмите, опасни за живота и здравето на хората, е необходима дезинфекция. В България съществуват фирми по ДДД, извършващи поредица от санитарно-епидемиологичната обработка на най-високо ниво. Една от тях е Превента ДДДД ЕООД. Специалистите могат да избавят всеки заразен обекта чрез пръскане на дървеници, бактерии, мухъл, гъбички. Тези и други подобни микроорганизми причиняват сериозни вреди на здравето, причиняват естетически неудобства и нехигиенични условия, развалят интериорните елементи и създават психологически дискомфорт. Ето защо е изключително важно да се отървете от тях навреме. Терминът дезинфекция се е образувал от сливането на две думи - френски «des» - «против» и…
Оценете
(0 гласа)
Проблемите с покрива стават забележими, когато има течове от покрива и други често срещани признаци като петна от вода, простиращи се по тавана или стичащи се по стените. Въпреки че дребните проблеми с покрива можете лесно да поправите сами, основните ремонти трябва да се извършват от квалифицирани и професионални работници. Иначе малките проблеми могат да се превърнат в основни проблеми и в крайна сметка да увеличат разходите за ремонт. Помислите дали да се опитвате да ги решите сами или да наемете професионална фирма за ремонт на покриви, която да коригира ефективно течовете и други проблеми с покрива. По-нататък са обсъдени…
Петък, 07 Февруари 2020 19:59

Премахване на стари мебели

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Премахване и изхвърляне на стари мебели е възможно още днес. Когато планирате ремонт, когато се нанасяте в ново жилище, в което е имало други собственици или когато сменяте мебелите. Във всяка една от споменатите ситуации се налага премахване на старите мебели.
Петък, 07 Февруари 2020 19:56

Премахване на стари мебели

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Искате ли да знаете повече за услугата? Попитайте ни! В кварталите рядко се монтират специални контейнери за обемисти, строителни отпадъци. И оставянето на ненужни мебели в близост до обикновените жилищни сгради е забранено. Нарушителите могат да бъдат наказани с административна отговорност в съответствие със законодателството.
Страница 1 от 7