ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака

За дома (108)

Оценете
(0 гласа)
Извършването на ремонтни и строителни процеси в лятна вила, в апартамент, на територията на предприятие или друго съоръжение е доста обезпокоителен и сложен процес.
Оценете
(0 гласа)
Правите ремонт, местите се в нов дом и се чудите, дали да наемете хамалска фирма или да го направите сами? В крайна сметка всичко зависи от това, колко големи неща местите, колко са и къде.
Петък, 03 Февруари 2023 14:56

5 начина да улесните почистването на къщата

Написана от
Оценете
(0 гласа)
За да не отлагате вече неприятния процес на почистване, използвайте някои съвети. Те са ни предоставени с любезното участие на екип от извозва.соm. Никой не харесва процеса на почистване, но е необходимо да го направи. В същото време е желателно разходите за труд и време да бъдат сведени до минимум. Как може да организирате почистване на отпадъци от апартамент бързо и ефективно, като същевременно запазите силата и доброто настроение? За това попитахме специалисти по почистване, изпълнители на онлайн услугата за битови услуги ИЗВОЗВА.КОМ.
Оценете
(0 гласа)
Извозването на стари мебели ще ви позволи да се отървете от старите вещи, независимо дали са малки или големи. Ако нямате желание да дадете на нуждаещите се, претапицирайте с нова тапицерия. Ако и това не ви се прави, остава само да го изхвърлите в кошчето. И тук трябва да подходите систематично и да определите няколко нюанса, преди да занесете мебелите на депото:
Оценете
(0 гласа)
Ако сте планирали скорошно преместване на ново място и се нуждаете от услуги по пренасяне на багаж София, то попаднали сте на правилното място.
Оценете
(0 гласа)
Мазетата имат репутацията на прашни, мръсни, подобни на подземия стаи, които не служат с особена цел, освен да ви карат да настръхвате всеки път припарвайки до същността им.
Оценете
(0 гласа)
Местността Пловдив има много интересна история.
Оценете
(0 гласа)
Преди време, за да се отърват хората от стари мебели, домакински уреди или строителни отпадъци е било необходимо предварително да се наема специално оборудване или да се търси място за съхранение на големи битови отпадъци. Днес не всеки иска да сортира отпадъците и да намира места, където се приема стъкло, картон или метал.
Вторник, 07 Декември 2021 15:09

Как да организираме извозването на стари мебели

Написана от
Оценете
(0 гласа)
В даден момент мебелите губят полезността си, качествата им не са същите, а визията е в под всякакъв коментар. Тогава трябва да се замислите за тяхната замяна с нови и да решите как да процедирате със старите мебели.
Оценете
(0 гласа)
Случвало ли, ви се е да попаднете в ситуация, в която да се налага бързо да преместите много и обемни неща? Ако отговорът е положителен, то имате поне минимален опит. В случай, че едва сега попадате в подобна ситуация, то решението е тук. Прочетете, за да научите как да подходите:
Оценете
(0 гласа)
Лятото приключва: време е да се подготвите за сезона, когато топлите, уютни, обемни неща ще доминират в къщата. Един интелигентен начин да спестите място е да не допускате летните дрехи и аксесоарида затрупват къщата ви. Организирайте Почистване на таван. И все пак, как да намерите място в един малък апартамент? Прочетете в нашата статия
Страница 1 от 8