ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака

За дома (114)

Оценете
(0 гласа)
Съвременното почистване на терен с храсти и дървета е важна задача, която изисква специфични стъпки и методи. Това е процес, който се извършва, с цел поддържане на подредеността и безопасността на територията, както и за опазване на околната среда.
Оценете
(0 гласа)
Независимо, дали става дума за дом, офис или хотел, чистотата винаги е задължителна. Много пъти обаче работата по почистване на апартамент с боклук, не включва само почистване на определени пространства, но и допълнителни отговорности.
Оценете
(0 гласа)
Работата по почистване на таван и тавански стаи може да се окаже трудна задача, но с правилните съвети и техники, може да го направите по-лесно и ефективно. В тази статия ще ви представим 12 съвета, които ще ви помогнат при почистването на таван и тавански стаи. Вижте ги по-долу:
Оценете
(0 гласа)
Къртенето в жилищна сграда може да бъде неизбежно по различни причини. В тази статия ще разгледаме 10 случая, в които къртенето в жилищна сграда е неизбежно.
Оценете
(0 гласа)
Почистването на силно замърсен апартамент е услуга, препоръчана на клиенти, който трябва да подредят дадени помещения от цялото оборудване на апартамента след смърт на човек или друга житейска ситуация. Тогава често се наемат фирма с дългогодишен опит в този вид работа, която може да гарантира ефективно изпълнение на поръчката и коректност.
Оценете
(0 гласа)
Има много съвременни услуги, които улесняват живота на хората. Тяхната структура непрекъснато се подобрява, въвеждат се технологии, нови изисквания към служителите. Все по-често гражданите обръщат внимание на почистващата услуга - Почистване на покъщнина. Това е услуга, която се появи на пазара на бизнеса сравнително наскоро. Следователно все още има объркване между понятията обикновено почистване и почистване на покъщнината.
Оценете
(0 гласа)
Извършването на ремонтни и строителни процеси в лятна вила, в апартамент, на територията на предприятие или друго съоръжение е доста обезпокоителен и сложен процес.
Оценете
(0 гласа)
Правите ремонт, местите се в нов дом и се чудите, дали да наемете хамалска фирма или да го направите сами? В крайна сметка всичко зависи от това, колко големи неща местите, колко са и къде.
Петък, 03 Февруари 2023 14:56

5 начина да улесните почистването на къщата

Написана от
Оценете
(0 гласа)
За да не отлагате вече неприятния процес на почистване, използвайте някои съвети. Те са ни предоставени с любезното участие на екип от извозва.соm. Никой не харесва процеса на почистване, но е необходимо да го направи. В същото време е желателно разходите за труд и време да бъдат сведени до минимум. Как може да организирате почистване на отпадъци от апартамент бързо и ефективно, като същевременно запазите силата и доброто настроение? За това попитахме специалисти по почистване, изпълнители на онлайн услугата за битови услуги ИЗВОЗВА.КОМ.
Оценете
(0 гласа)
Извозването на стари мебели ще ви позволи да се отървете от старите вещи, независимо дали са малки или големи. Ако нямате желание да дадете на нуждаещите се, претапицирайте с нова тапицерия. Ако и това не ви се прави, остава само да го изхвърлите в кошчето. И тук трябва да подходите систематично и да определите няколко нюанса, преди да занесете мебелите на депото:
Оценете
(0 гласа)
Ако сте планирали скорошно преместване на ново място и се нуждаете от услуги по пренасяне на багаж София, то попаднали сте на правилното място.
Страница 1 от 8