ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака

За дома (105)

Оценете
(0 гласа)
Извозването на стари мебели ще ви позволи да се отървете от старите вещи, независимо дали са малки или големи. Ако нямате желание да дадете на нуждаещите се, претапицирайте с нова тапицерия. Ако и това не ви се прави, остава само да го изхвърлите в кошчето. И тук трябва да подходите систематично и да определите няколко нюанса, преди да занесете мебелите на депото:
Оценете
(0 гласа)
Ако сте планирали скорошно преместване на ново място и се нуждаете от услуги по пренасяне на багаж София, то попаднали сте на правилното място.
Оценете
(0 гласа)
Мазетата имат репутацията на прашни, мръсни, подобни на подземия стаи, които не служат с особена цел, освен да ви карат да настръхвате всеки път припарвайки до същността им.
Оценете
(0 гласа)
Местността Пловдив има много интересна история.
Оценете
(0 гласа)
Преди време, за да се отърват хората от стари мебели, домакински уреди или строителни отпадъци е било необходимо предварително да се наема специално оборудване или да се търси място за съхранение на големи битови отпадъци. Днес не всеки иска да сортира отпадъците и да намира места, където се приема стъкло, картон или метал.
Вторник, 07 Декември 2021 15:09

Как да организираме извозването на стари мебели

Написана от
Оценете
(0 гласа)
В даден момент мебелите губят полезността си, качествата им не са същите, а визията е в под всякакъв коментар. Тогава трябва да се замислите за тяхната замяна с нови и да решите как да процедирате със старите мебели.
Оценете
(0 гласа)
Случвало ли, ви се е да попаднете в ситуация, в която да се налага бързо да преместите много и обемни неща? Ако отговорът е положителен, то имате поне минимален опит. В случай, че едва сега попадате в подобна ситуация, то решението е тук. Прочетете, за да научите как да подходите:
Оценете
(0 гласа)
Лятото приключва: време е да се подготвите за сезона, когато топлите, уютни, обемни неща ще доминират в къщата. Един интелигентен начин да спестите място е да не допускате летните дрехи и аксесоарида затрупват къщата ви. Организирайте Почистване на таван. И все пак, как да намерите място в един малък апартамент? Прочетете в нашата статия
Понеделник, 05 Април 2021 07:48

Извозване на боклук

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Невъзможно е да изнесете голямо количество строителни и битови отпадъци от апартамента без помощта на специалисти. Трудно е сами да доставите боклука на сметището, а оставянето му на грешното място може да доведе до глоба за административно нарушение.
Оценете
(0 гласа)
Поръчването на извозване на боклук е добро решение, когато се натрупат много обемисти боклуци или строителни отпадъци. Хамалите бързо ще сложат ненужни неща в колата и ще ги занесат на сметището. Те правят всичко това, без риск от глоби, проблеми със съседите и комуналните услуги.
Петък, 19 Март 2021 08:50

Митове за дървениците

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Има много неща изказани по адреса на дребните кръвопийци, обитаващи матраци и легла – дървениците. Кое от тях, обаче е вярно и кое можем да подминем с лека ръка, защото е мит, вижте сега:
Страница 1 от 7