ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака

За дома (94)

Сряда, 16 Декември 2020 15:46

Статистики, факти и поведение на хлебарките

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Знаете ли, коя е най-големият хлебарка? А какво е типичното поведение на тези насекоми? Ако сте планирали пръскания на хлебарки в жилищата си, не отлагайте. Сега нека ви, разкажем малко повече, в детайли за самите насекоми:
Оценете
(0 гласа)
За да се унищожат микроорганизмите, опасни за живота и здравето на хората, е необходима дезинфекция. В България съществуват фирми по ДДД, извършващи поредица от санитарно-епидемиологичната обработка на най-високо ниво. Една от тях е Превента ДДДД ЕООД. Специалистите могат да избавят всеки заразен обекта чрез пръскане на дървеници, бактерии, мухъл, гъбички. Тези и други подобни микроорганизми причиняват сериозни вреди на здравето, причиняват естетически неудобства и нехигиенични условия, развалят интериорните елементи и създават психологически дискомфорт. Ето защо е изключително важно да се отървете от тях навреме. Терминът дезинфекция се е образувал от сливането на две думи - френски «des» - «против» и…
Оценете
(0 гласа)
Проблемите с покрива стават забележими, когато има течове от покрива и други често срещани признаци като петна от вода, простиращи се по тавана или стичащи се по стените. Въпреки че дребните проблеми с покрива можете лесно да поправите сами, основните ремонти трябва да се извършват от квалифицирани и професионални работници. Иначе малките проблеми могат да се превърнат в основни проблеми и в крайна сметка да увеличат разходите за ремонт. Помислите дали да се опитвате да ги решите сами или да наемете професионална фирма за ремонт на покриви, която да коригира ефективно течовете и други проблеми с покрива. По-нататък са обсъдени…
Петък, 07 Февруари 2020 19:59

Премахване на стари мебели

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Премахване и изхвърляне на стари мебели е възможно още днес. Когато планирате ремонт, когато се нанасяте в ново жилище, в което е имало други собственици или когато сменяте мебелите. Във всяка една от споменатите ситуации се налага премахване на старите мебели.
Петък, 07 Февруари 2020 19:56

Премахване на стари мебели

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Искате ли да знаете повече за услугата? Попитайте ни! В кварталите рядко се монтират специални контейнери за обемисти, строителни отпадъци. И оставянето на ненужни мебели в близост до обикновените жилищни сгради е забранено. Нарушителите могат да бъдат наказани с административна отговорност в съответствие със законодателството.
Оценете
(0 гласа)
Коледни боклуци Коледните боклуци са многогодишен проблем. Рециклирането е важно през цялата година, но по Коледа винаги има повече отпадъци наоколо, отколкото по всяко друго време на годината. Затова ето няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да направите малко за околната среда и да се забавлявате с децата, като рециклирате и използвате повторно възможно най-много от вашите коледни боклуци.
Вторник, 21 Януари 2020 16:10

Проблеми с влагата и мухъла в мезето

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Всеки от нас се в сблъсквал с лошата миризма на застоял въздух, влага и в резултат плесен и мухъл. Ако този проблем ви мъчи и сега, то ето и някои техники, които да са от полза, за по-лесното му преодоляване. Вижте и повече за получете изгодни цени за София и околностите 0888 300 500.
Оценете
(0 гласа)
„Долната линия е, ако не я използвате или имате нужда, тя да е претрупана и да се налага да преминете на следващо ниво“. Разчистването на къщи и разрушаването са популярни теми в момента; Избавянето от боклуци и претрупвания от дома е не само терапевтично, но създава далеч по-приятна домашна обстановка и дори може да добави значителна стойност за вашия дом, ако искате да продадете.
Четвъртък, 28 Ноември 2019 18:47

Вентилация за кухня – как да избираме

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Вентилацията е сложна система за обмен на въздух в къщата. На практика не се вижда от нас, тъй като основните му комуникации са вътре в сградната структура. И не си спомняме за съществуването му, докато един ден, влезли в кухнята, не започнем да усещаме външни, не винаги приятни миризми. И още по-лошото е, че един ден може да открием мухъл в кухнята. За да не се стига до това, наемете екипите на извозва.ком.
Оценете
(0 гласа)
Използвайте интериорен дизайн 3D. В тази програма може да създадете 3D модел на вашата къща или апартамент. Също така, той има огромно количество довършителни материали, които се използват при дизайна на апартаменти. С тяхна помощ може да направите модела възможно най-реалистичен. След това да го използвате за планиране на ремонти.
Петък, 08 Ноември 2019 18:51

Правилната грижа за тапицерията на тъканите

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Почти всеки от нас имат тъжния опит в неуспешната борба с петна от капки, дъвка, напоени, чрез текстурата на тъканта. Понякога, в резултат на интензивното въздействие върху тапицерията на мека мебел или столове, външният им вид се влошава повече, отколкото от самото замърсяване.
Страница 1 от 7