ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Петък, 24 Март 2017 13:13

5 съвета да почистите детската стая за пролетта

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Пролетта е вече факт, а с нея се заформят редица планове за топлото време. Преди да е започнала ваканцията на учениците направете пролетно почистване на детските помещения.

Дори през студената зима да не сте разполагали с много време, то сега е моментът, в който да организирате нещата. Преди го сторите проучете за фирма по почистване на апартаменти, жилища. Такава извозва всичко старо от тавани и мазета и освобождава много от пространствата. Вижте повече на адрес:

http://fori.eu/pochistvane-na-tavani-i-mazeta-s-chicho-fori.

С помощта на екип може да се отървете и да спестите ценно време, освобождавайки се от ненужното в дома. За по-бързо лесно и ефективно организиране на дома в няколко стъпки за вашите деца може да направите следното:

1.            Ако хаос цари в цялата детска стая. Сега с малки усилия и много желание може да организирате ефективно детските шкафчета и бюра. За целта включете и малчуганите в подредбата. Набавете няколко големи кашона и в тях съберете всички стари тетрадки и учебни помагала, които не са необходими. Така спокойно в стаята на детето ще има място за оставащото от тази учебна година.

2.            Непотребните мебели – може да подарите или да раздадете на приятели с по-малки от вашите деца. За това може да съдейства фирма ХАМАЛ.BG, предлагаща хамали за извозване.

Ако вашите деца са отраснали, може да оборудвате стаята с по-практични и полезни мебели, съобразно възрастта им.

3.            Чистотата на детската стая – не бързайте да изхвърляте всичко на сметище за извозване на мебели.

Прегледайте всяка стара вещ, предмет или мебел. Много от старите неща могат да влязат в друга употреба и роля. С някои от тях може да направите съвсем нови неща, които да намерят приложение и в новия ви дом. Достатъчно е да разполагате с време и фантазия, а ако не липсва изобретателност и нюх, детето ви ще се чувства очарователно в индивидуален кът.

4.            Направете почистване и на гардероба – сега е времето да отделите всички омалели дрехи и да оборудвате чекмеджета с нови.

5. Внимание с опасни и вредни предмети, техника и устройства – във всеки дом има множество такива, които оказват влияние на здравето ни. Ето, защо е от значение, как се съхраняват и къде биват оставяни. Сред вредни неща се оказват много подценявани и влагата в дома, прах, застояла храни и т.н. Почистете всеки кът от дома и най-вече детската стая.

Прочетена 486 пъти