ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Вторник, 01 Май 2018 14:36

Kaufland брошура валидна до Неделя и маркетинговия подход

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Вероятно сте чули фразата "лукав маркетингов ход". Но какво означава това за супермаркети и други големи магазини, на които отиваме почти всеки ден? Истина ли е, че прилагат триковете, които принуждават да купите и как да избегнем това:

Мит 1. Принуждава да свържете червения цвят с отстъпки.

Често супермаркетите показват реклами, на които можете да видите отстъпките, маркирани с цвят. В ума ни, червената цена е отдавна свързана със спада в цените. Заслужава си обаче да бъдете внимателни: невинаги такива етикети са по-изгодни покупки. Затова следете промоционалните неща с Kaufland брошура валидна до неделя, предварително.

Мит 2. Количките са твърде големи.

Количките за пазаруване са изобретени през 1938 г. Смята се, че почти винаги те са много повече от "потребителската кошница" на средното семейство. Ако караме половин празна количка, то само на подсъзнателно ниво, имаме желание да я запълним. В крайна сметка купуването на повече храна, отколкото имате нужда може да бъде контролирана, именно със списък от актуалната брошура на Кауфланд магазина до неделя.

Мит 3. Плодовете и зеленчуците обикновено са на входа на магазина.

Изследователите проверяват волята на купувачите. Оказа се, че е по-лесно да напълним количката с вредни храни и напитки, отколкото да помислим здравословните храни.

Мит 4. Опитват да ви привлекат с цветя.

След като отидете в супермаркета, вашите сетива са наслаждават на миризмата на цветя и цветни плодове в отдела зеленчуци. Това автоматично провокира освобождаването на хормона на удоволствието от допамина и вие сте в приятно очакване за пазаруване. Оттук до покупката няма дори стъпка, а половин стъпка. На Хубаво е да се наслаждавате, но помнете какво наистина трябва да купите. Извадете списъка си за пазаруване и го прочетете отново. А такъв ще имате винаги, след като предварително сте разгледали актуалната брошура на Кауфланд до неделя.

Мит 5. Карат да се чувствате гладни.

В много супермаркети на входа се намират сладкарски продукти. Миризмата на прясно изпичане активира слюнчените жлези и вие искате веднага да купите тази сладка. В допълнение, някои супермаркети определят малки броячи, които предлагат на потребителите да опитат определен продукт. Винаги е изненадващо, че броят на хората, които купуват стоки само защото се чувстват задължени или гладни. Преди да отидете в магазина хапнете нещо вкусно.

Супермаркетите и веригите магазини наистина умеят контролират умовете на своите потребители, но с Kaufland брошура валидна то неделя ще сте по-организирани в пазаруването!

Прочетена 76 пъти Последно променена в Вторник, 01 Май 2018 14:36