ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Понеделник, 05 Април 2021 07:48

Извозване на боклук

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Невъзможно е да изнесете голямо количество строителни и битови отпадъци от апартамента без помощта на специалисти. Трудно е сами да доставите боклука на сметището, а оставянето му на грешното място може да доведе до глоба за административно нарушение.

Услугата извозване на боклук е подходяща за тези, които наскоро са завършили ремонт, строителство, преместване, генерално почистване и искат да се отърват от ненужните боклуци.

Като правило решаването на проблема включва някои трудности:

Много битови отпадъци се разлагат бързо, така че трябва спешно да бъдат отстранени.

Боклукът трябва да се доставя на специални депа, а не да се изхвърля на грешното място.

Старите мебели, оборудване и други големи предмети са трудни за изхвърляне.

В повечето случаи фирмите за извозване на боклук имат големи товарни камиони, бусове, пикапи. С тях организират цялото изхвърляне на боклука. Колата винаги е избирана посред капацитета на товара, които ще се превозва, съобразена с това, да не вкарва в преразход клиента и да е просторна и маневрена. Такава трябва и да може да се вкара във всеки двор и да се обръща и маневрира на малка площ.

С наемане на услуги от smetishte.com може да осигурите и кола с по-висока товароносимост.

Как се определя цената за smetishte.com по услугата извозване на боклук:

Както споменахме по-горе цента зависи от разхода на гориво и от капацитета на боклуците, които трябва да се изнесат, натоварят и извозят. Последните определят и колко човека екип хамали трябва да бъдат организирани.

В крайната цена, значение показва и начинът, по които се изнася и товари самия боклук. Това дали обекта разполага с асансьор, колко спешност налага изхвърлянето на отпадъците и т.н.

За всички тези и още уточнения, може да договорите и специална, индивидуална цена на телефон: 088 888 32 42.

Прочетена 29 пъти