ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Четвъртък, 09 Декември 2021 11:33

Как да организираме извозване на отпадъци и строителни боклуци

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Преди време, за да се отърват хората от стари мебели, домакински уреди или строителни отпадъци е било необходимо предварително да се наема специално оборудване или да се търси място за съхранение на големи битови отпадъци. Днес не всеки иска да сортира отпадъците и да намира места, където се приема стъкло, картон или метал.

Сега този проблем изчезна от само себе си, тъй като се появиха специализирани услуги за извозване на боклука. Уникалността на тази услуга е в това, че:

Клиентът не трябва да мисли къде ще бъдат изпратени отпадъците му. Фирмата разполага с всички необходими лицензи за разтоварване на специални места за съхранение на битови отпадъци.

При  поръчка за извозване на боклук се използва специален транспорт.

Предлага се услуга за товарене.

Самата фирма-изпълнител сортира отпадъците в категории и ги изпраща за рециклиране.

Може да поръчате услугата за уюта на своя дом, чрез интернет или по телефона.

Фирмата използва специални опаковки за транспортиране на фини предмети.

Транспортна услуга

Както   физическо, така и юридическо лице могат да подадат поръчка за извозване на строителни отпадъци, като попълването на заявление няма да отнеме много време. Специалистите незабавно ще извършат работата по обработката на поръчката и в рамките на един час целият необходим транспорт ще бъде изпратен до обекта.

Те също така ще ви помогнат да  организирате изнасянето на мебелите от офиса и ще осигурят редица допълнителни услуги. Преместването на офиса включва извозване и изхвърляне на боклук, изхвърлени мебели и други отпадъци от терените.

Сервизните специалисти използват контейнери за боклук, както и различни опаковъчни материали, в зависимост от вида на услугата, това могат да са здрава конструкция или торби за боклук, картон или мехурчета, гарантиращи безопасността на имота на клиента.

Превозното средство се избира, като се вземе предвид обемът на превозвания товар. Тази услуга ще е от значение и за тези, които трябва да организират преместване в нов апартамент или в селска къща. Пряката задача на сметосъбиращата фирма е да изчисти къщата от старите боклуци и да ги изпрати законно на сметището.

Фирмата разполага с всички необходими документи, позволяващи да се занимава с тази дейност и да превозва отпадъци на специално обособени места. Тук е моментът, в който трябва да се отбележи, че ако човек, който няма лиценз за сметоизвозване, го остави на улицата, то той ще е изправен, пред глоба. Ето защо е по-добре да не рискувате и да използвате удобна услуга за събиране на отпадъци. Повече за нея и цени за извозване на отпадъци разгледайте и в официалната страница на сайта: www.чистачи.com.

Прочетена 180 пъти