ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Вторник, 13 Декември 2022 22:07

Планирайте 3 седмици за преместване и пренасяне на багаж София

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Ако сте планирали скорошно преместване на ново място и се нуждаете от услуги по пренасяне на багаж София, то попаднали сте на правилното място.

В случай, че трябва да се изнесете след три седмици? Ето някои бързи насоки:

#1: Вземете транспортните си принадлежности

Има много различни консумативи за опаковане, от които може да се нуждаете, включително кутии, опаковъчна хартия, тиксо, найлони с мехурчета, маркери, етикети, чанти, одеяла и количка. Ако все още нямате тези артикули, сега е моментът да ги предвидите и организирате.

#2: Започнете да опаковате веднага

Ако има нещо, което не искате да отлагате, когато става въпрос за преместване, това е опаковането. Повечето хамали препоръчват да започнете процеса на опаковане три седмици преди да се преместите, за да може да зачеркнете всичко, преди големия ден на преместване. Ако приключите по-рано, това е добре! То просто означава, че ще ви остане повече време, за да се погрижите за други части от вашето преместване, като координиране с хамалите или настройка на адрес за препращане.

#3: Разглобете мебелите си

Знаете ли, че можете да разглобите повечето мебели? Вярно е! И ако го направите преди деня на пренасяне на багаж София, това може да ви спести много време. Когато разглобявате дивани, маси, шкафове и други мебели, можете да сте сигурни, че те ще паснат по-добре при транспортиране и ще останат в безопасност. Също така ще бъде по-лесно да го пренесете в новия си дом. Разбира се не е нужно да знаете и да разбирате от всичко. С фирма за пренасяне на багаж София на адрес: https://hamalski.com/hamalski-uslugi-sofia може да панирате всичко и да не си цапате ръцете.

#4: Проверете отново всичко

Три седмици трябва да ви осигурят достатъчно време за координиране с вашия гараж, интернет и електрически компании. Говорете с тях, за да сте сигурни, че услугите ви са извън ваше име от деня, след датата на преместване (освен ако не сте уговорили нещо с хазяина си). След това насрочете време за настройка на тези услуги в новата ви къща или апартамент.

#5: Настроите хранилище

В случай, че в крайна сметка се нуждаете от допълнително място за вашите артикули, съхранението е полезно. Може или да организирате хамали, които да транспортират вашите вещи до склад вместо вас, или да ги закарате сами. (Ако ги карате сами, не забравяйте да попитате за препоръки, за да сте сигурни, че ще намерите качествен доставчик на краткосрочно или дългосрочно съхранение, който ще отговаря на вашите нужди.)

#6: Почистете старателно дома си

След като домът ви е празен е време за почистване. Почистете, след като хамалите приключат. Съберете всички почистващи материали и почистете дома си основно, след като хамалите приключат. Домът ви ще бъде оживен, когато приключите и сте готови за следващите обитатели.

Прочетена 61 пъти Последно променена в Вторник, 13 Декември 2022 22:07