ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Вторник, 04 Юли 2023 09:00

10 случая, в които къртенето в жилищна сграда е неизбежно

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Къртенето в жилищна сграда може да бъде неизбежно по различни причини. В тази статия ще разгледаме 10 случая, в които къртенето в жилищна сграда е неизбежно.

1. Застарели сгради

Много стари жилищни сгради могат да бъдат неподходящи за живеене поради липса на съвременни удобства и технологии. В тези случаи, къртенето на сградата може да бъде неизбежно.

2. Необходимост от ремонт

Ако жилищната сграда е силно повредена и неподходяща за живеене, ремонтът може да се окаже труден и скъп. В тези случаи, къртенето на сградата може да е по-икономично и по-бързо решение.

3. Промяна на предназначението на сградата

Ако собственикът на жилищната сграда реши да я промени от жилищна в търговска или офисна, може да се наложи къртенето на част от постройката или дори на цялата сграда.

4. Опасност от срутване

Ако жилищната сграда е силно повредена и има опасност от срутване, къртенето може да бъде неизбежно, за да се предотвратят сериозни наранявания или дори смърт.

5. Избор на ново място

Ако собственикът на жилищната сграда реши да я премести на ново място, къртенето на старата сграда може да бъде неизбежно. Тогава нуждата от Фирма за къртене не бива да се поставя под съмнение.

6. Необходимост от ново строителство

Ако собственикът на жилищната сграда реши да построи нова сграда на мястото на старата, къртенето на старата сграда може да се окаже също така неизбежно.

7. Необходимост от разширение на сградата

Ако жилищната сграда има нужда от разширение, може да се наложи къртенето на част от сградата, за да се направи място за ново строителство.

8. Необходимост от модернизация

Ако жилищната сграда има нужда от модернизация и обновяване на системите за водоснабдяване, отопление и др., къртенето може да е неизбежно. Така, то може да направи място за нови системи.

9. Необходимост от изграждане на нови сгради в района

Ако в района има нужда от изграждане на нови сгради, къртенето на старите може да бъде неизбежно, за да се направи място за нови проекти.

10. Необходимост от реновация на района

Ако районът, в който се намира жилищната сграда, се подлага на реновация, къртенето на старите сгради може да бъде неизбежно, за да се направи място за ново строителство и модернизация на района.

В заключение

Рушене на жилищна сграда, чрез къртене може да е неизбежно в много случаи, когато има нужда от ремонт, модернизация, разширение, промяна на предназначението или изграждане на нови сгради. Важно е, да се вземе под внимание безопасността на околните сгради и съоръжения, както и да се избере професионална фирма, която да гарантира безопасността на хората и околните обекти.

Източник: Кърти.com

Прочетена 31 пъти