ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака

Здраве (20)

Петък, 12 Октомври 2018 12:59

Подготовка за протезиране на крайници

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Всеки от нас има право да участва в обществения живот. Всеки със или без увреждане може да бъде пълноправен член на обществото. Никой не знае, кога и какво може да се случи по време на жизненият му път, затова е важна всяка стъпка в подготовката за протезиране на крайници.
Неделя, 18 Февруари 2018 13:32

Брадавиците се премахват успешно

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Брадавиците са друг изключително често срещан кожен проблем. За радост на всички потърпевши, днес редица студиа за красота предлагат услугата премахване на брадавици.
Четвъртък, 22 Юни 2017 15:16

Козметика за цялото тяло

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Нашата препоръка е да използвате козметика atache за кожа защото е козметика с доказана ефективност. Добре би било да посетите този онлайн магазин и да закупите точно това от което се нуждае вашата кожа.
Понеделник, 10 Април 2017 17:15

Много видове козметика

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Ако имате чувствителна кожа, то трябва да подбирате много внимателно козметичните продукти които използвате. Трябва да знаете, че има специална козметика която е предназначена именно за такъв тип кожа и това е правилния тип козметика за вас.
Събота, 11 Март 2017 20:21

Започнете да пазарувате козметика онлайн

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Козметиката която се предлага в българските онлайн магазини е същата която купувате от обикновените, с тази разлика, че онлайн имате много по-голям избор. Що се отнася до козметика за жената, това е от изключителна важност защото трябва да е ефективна.
Понеделник, 30 Януари 2017 15:55

Най-големите плюсове на минералната вода

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Ако се питате защо да пием минерална вода определено трябва да прочетете тази статия. В нея ще научите, че при редовно пиене на минерална вода вашия организъм приема изключително важни вещества съдържащи се в минералната вода.
Събота, 08 Октомври 2016 10:48

Тайландския масаж е един от най-търсените

Написана от
Оценете
(1 глас)
Докоснете се до Тайланд с един истински тайландски масаж в София. Предлагаме качествен тайландски масаж от който нашите клиенти са изключително доволни след всяка една масажна процедура.
Петък, 16 Септември 2016 14:51

Потопете се в магията на масажа

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Няма човек който да не се е възползвал веднъж от професионален масаж и след това да не е останал доволен. Хората които работят тежка физическа или психическа работа и до този момент не са били на масаж имат най-голяма нужда от това. Затова ние ви предлагаме да заповядате при нас и да си поръчате някой от нашите масажи които са специално разработени за всеки един активно работещ човек. В забързаното ежедневие в което живее всеки един от нас трудно отделяме малко време за себе си и на-вече за нашето здраве. Ето защо ходенето на масаж е една добра причина да…
Оценете
(0 гласа)
Преместването на дома винаги е било нож с две остриета. Някои хора се радват на промени, но други гледат на подобни действия като удар от предстоящия промяна. Перспективата от преместване на ново място, където да живеят географски различен живот може да се окаже истинско предизвикателство. Независимо дали сте готови за подобна крачка или все още не, ви предлагаме да разберете добро или лошо за емоционалното състояние може да е едно пренасяне на дома. Хората, които обичат рутинни и познати настройки, най-често избират Хамалски услуги.
Събота, 06 Февруари 2016 10:08

Типове зъбни импланти

Написана от
Оценете
(0 гласа)
В нашата дентална клиника използваме керамични фасети и с тяхна цел постигаме изключително добри резултати. Когато се наложи поставянето на импланти, ние използваме само най-новите материали защото знаем, че е важно за клиентите ни.
Неделя, 17 Януари 2016 18:48

Как да намерим добър зъболекар

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Най-добре е всеки да открие добър стоматологичен център и да посещава само него. Личен стоматолог вече не лукс, а нещо много необходимо. Важно е да се създадат и правилните навици у нашите деца. Посещавайте специалисти които имат опит в съответните процедури като избелване на зъби пловдив.
Страница 1 от 2