ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Сряда, 09 Януари 2013 13:37

Ползите за здравето от минерална вода

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Водата е жизненоважна за нашия организъм. Без вода не можем да живеем и точно затова не е без значение каква вода пием. За ползите на пиенето на минерална вода се говори много, но кои са основните причини да посегнем към този дар на природата?

Минералната вода има изключително благотворно действие над вашия организъм. Тя е чиста, богата на полезни вещества, нужни за вашето здраве и тонус.

Вкуса на минералната вода е специфичен и фин и може да помогне на вашите напитки или ястия да имат значително по-приятен вкус и да им се наслаждавате повече. Така че може да се опитате да замените обикновената чешмяна вода при приготвяне на ориз или на кафе с минерална и да усетите разликата - за поръчка на минерална вода може да намерите повече информация в bgvoda.com. Освен това, днес има доста различни разновидности на минералната вода и може да изберете такава с определен вкус.

Минералната вода е по-полезна и за предпочитане пред тази от чешмата или пречистената вода. За разлика от споменатите води, минералната не съдържа химикали, нито пък някакви примеси, които могат да бъдат открити в чешмяната вода. Тя притежава природна чистота и лечебни свойства, които могат да подобрят здравето ви.

Минерална вода Хисаря е една от най-популярните води на нашия пазар, отличаваща се с качества, които са оценени от потребителите и ценителите на здравословния начин на живот.

 

Минералната вода е ценна и защото не съдържа консерванти, оцветители и други вещества, с които са пълни повечето безалкохолни напитки и т. нар. натурални сокове. Съдържанието на естествени минерали прави водата идеален източник на важните за вашия организъм минерали, калций, магнезий. Препоръчително е нейното консумиране за профилактика на остеропороза и снабдяване на организма с калций и калий. Други важни за организма елементи са флуориди, желязо, магнезий – полезни за здравето на всеки човек.

 

С ежедневното консумиране на минерална вода вие се грижите за вашето здраве най-добре.

 

Прочетена 1898 пъти Последно променена в Петък, 11 Януари 2013 14:01