ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Петък, 05 Април 2013 15:37

Водата е като кристална сълза от природата

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Водата е кристална сълза идваща от природата. Тя е съществувала милиарди години преди нашата поява, била е безкраен пътешественик и номад на времето. Днес така застрашена водата се крие зад множество опасности, застрашаващи я от изчезване.

Водата е неизменната част на живата природа и представлява истинската прелест и самия живот. Възползвайки се от множеството облаги на водата, ние хората се превръщаме не само в разрушители, но и в тези, които коват съдбата й.

Задължение, морал и дълг е на всеки съвестен човек да цени, пести и опазва, това земни и скъпо богатство – водата.

Семейството на водата е така огромно, богато и пълноценно. Множество са извиращите от вода фонтани, водопади, минерални извори, но това не бива да се прекъсва и да спира естествения ход на нейната съдба.

Вода е имало преди нас, трябва да има и след нас. Вода трябва да съществува на планетата, без да бъде опорочен нейният вид, без да бъдат замърсени нейният състав и да бъдат погубени благодатните й качества. За да има живот на Земята, не само човешки същества, а растения и животни и за да се радват поколенията ни милиони и милиарди години след нас, то синята планета, трябва да се съхрани.

Сега естествена, достъпна и много пъти пренебрегвана, водата винаги е оставала в сянка и пренебрегвана от безбройните дейности на човечеството. Значението на водата е така важно, а не винаги се е вземало под внимание. И все пак, замисляли ли сте се, защо, когато учените изследват дадена друга планета, първо търсят следи от вода. Опазването на водни извори по Земята, зависи изцяло и само от нас, хората. Нашето отношение е това, което ще определи съдбата на водата на планетата.

Живата вода е лека и цяра, тя дава всичко и подхранва и подкрепя. Водата носи покоя и радостта на хората. Дали се замисляме някога колко дълго бихме оцелели без вода.

Ако желаете доставка на минерална вода разгледайте посочения сайт.

Прочетена 7670 пъти