ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Статии филтрирани по дата: Петък, 15 Юли 2016

Гаражът изглежда като идеалното място за всички онези половина напълнени кофи с боя, остатъците от най-новият козметичен ремонт и всичко това може да е изглежда повече от лошо.

Съхраняването на неизползвани кутии боя в гаража може да подлежи на екстремни температурни промени, които могат да съсипят цвета (дори ако са запечатани херметично). Плюс това, оставяйки кутии директно на циментова повърхност, ще ги накарате да ръждясват по-бързо, създавайки грозни петна ​​върху пода, които е трудно да се премахнат.

Ето и списък с някои неща, които не е желателно да държите в гаража:

Публикувана в За дома

Вашият гараж може да съхранява повече от колата, но и при тази позиции там може да бъде направо опасно.

Остатъци от боя, съхранява на рафт при контролирана температура стая, която е лесно-достъпна, когато стените се нуждаят от бързо пребоядисване. Ето и нещата, които не е добре да съхранявате в гаража си:

Сезонно облекло

Вълнени якета, ботуши, дъждобрани, шалове в общи линии всичко, което искате да се съхранява и носи, когато времето се променя. Така в херметически затворени опаковки в закрити помещения, организирането и съхраняването на дрехи може да донесе истинска смрад. Плюс това, тъканта ще бъдат уязвима на досадни насекоми и вредители, които могат да се настанят трайно във вашия любим пуловер. Тук са лесни трикове, за да поръчате почистване на апартаменти.

Публикувана в За дома
Петък, 15 Юли 2016 13:07

Блузи за мъжете

За по-студените дни може да използвате тази Къса дамска жилетка в розов цвят Zfashion. Изключително стилен и красив модел който ще подхожда на всяка дама. За мъжете имаме Бяла тънкоплетена блуза с връзки Z-10 която се отличава с изчистен дизайн и това я прави удобна за съчетаване с най-различни дрехи.

Публикувана в Облеко и мода