ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Петък, 12 Май 2017 14:35

За да изберете висококачествени резервни части за автомобили и къде се намират те

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Дори ако собственикът на колата е достатъчно щастлив и неговата "кон" друг абсолютна надеждност има, той не изключва необходимостта редовно да се промени в съответствие с правилата, спирачните накладки, ремъци и други консумативи. Къде да купя и как да се предпазите от измами? Може би на втория въпрос е първоначално важно:

Пазарът е залят с висококачествени продукти, които често са опаковани в "името на марката" кутия.
Докато колата е в гаранция, собственикът може да се окаже, защото официален сервиз го остави никакъв избор и сили под страх от отстраняване на гаранцията за заплащане на резервни части. Но колко от тях сега, щастливите собственици на нови автомобили в страната с постоянно застаряващото автомобилен парк и търговски превозни средства?

Оригиналност. На първо място, е необходимо да се разбере разликата между оригиналните и неоригинални резервни части. Първият са тези, които се доставят на конвейерната лента, когато превозното средство се сглобява. Но докато автопроизводителите се произвеждат само няколко компоненти и възли, както и по-голямата част от компонентите, закупени от други компании.
В замяна на това тези компании също могат да произвеждат други части за автомобилната индустрия и на резервни части. И ако това може да се маркира първата марка автомобили, а вторият - марката на производителя. Така че на местно представителство в замяната, както и един и същ производител може да бъде закупен за една и съща кола - но "не оригинала". Качеството на тези части не дава фактът, че един и същ производител предоставя на конвейера, а цената обикновено е по-ниска.

В случай на закупуване на лошото качество на части стиснат плащат четири пъти.

Прочетена 556 пъти