ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Неделя, 26 Февруари 2023 15:15

Топ стратегии за почистване на апартамент с боклук по различен от познатия ви начин

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Всяка събота започвате като истински домакин. Как да направите всичко, така че почистването да върви бързо и ефективно и в същото време да оставите енергия за себе си?

Специалистите по почистването уверяват, че това е много възможно. В края на краищата, добре установените тайни методи ще помогнат. Цялото необходимо оборудване може да се намерите следващите редове, а на линка: https://www.tovarniprevozi.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82 да попаднете на контакти за наемане на специалисти по почистване на апартамент с боклук.

Важни стратегии почистване на апартамент с боклук по различен от познатия ви начин

За да направите общото почистване на къщата ефективно и приятно, първо трябва да изберете конкретна стратегия:

Първа стратегия: изчистете една стая наведнъж

Същността на този метод е да се разпредели ден за почистване на определена стая. Така че, ако имате две, три, четири или повече стаи, тогава, съответно, почистването ще отнеме същия брой дни. Благодарение на този метод няма да забележите силна умора след дълъг процес на почистване.

Втората стратегия: почистване чрез зониране

Необходимо е пространството на апартамента или къщата да се раздели на определени зони. Например кухня - баня, спални, хол - антре. Възможни са и други класификации. Важното е, че може да почиствате една от тези зони в определен час всеки ден.

Третата стратегия: алтернативно почистване

Обектите за почистване трябва да се разпределят последователно в степента на първостепенна важност: Сгънете нещата в шкафовете и измийте завеси, покривки, тюл (измийте текстила, както се казва, „с един замах“ и подредете нещата). Измийте чинии, мивка и плочки в баня, кухня (почистете всички повърхности, включително тоалетна и баня). „Справете се“ с праха и измийте подовете (внимателно почистете с прахосмукачка меката мебел, килимите, избършете праха от всеки рафт и дрънкулките, които седят върху него, разбира се, измийте пода).

Четвъртата стратегия е да се сбогувате с миналото

Необходимо е да изхвърлите натрупания боклук, тъй като без този основен компонент общото почистване няма да бъде ефективно. За да направите това, трябва да намерите кутия или голяма торба и да изпратите всяко счупено, неработещо, скъсано или непотребно нещо в кутията и съответно в кошчето. Също така прегледайте старите си неща: може би те вече са уморени или остарели от дълго време. Опитайте да ги продадете онлайн или да ги дарите на благотворителна организация. Така че в апартамента ще има по-малко ненужни неща и повече свободно пространство.

Петата стратегия: "летяща дама"

Благодарение на тази компетентна стратегия, домакинът прави всичко според таймера и отнема само 15-20 минути на ден, за да почисти. Основното нещо, което трябва да вземете предвид основните принципи на тази стратегия: Започнете работа веднага. Вършете цялата работа според ясно определено време. Ако изоставате от графика, трябва да спрете да работите. Не забравяйте да защитите ръцете си (трябва да работите с ръкавици). Не "изневерявайте". Бъди позитивни и отговорни.

Надявам се, тези съвети да ви помогнат да постигнете желания резултат и домът ви да стане чист, светъл, красив и благословен. Остава само да ви пожелаем успех.

Източник: TovarniPrevozi.bg

Прочетена 746 пъти
Още в тази категория: « Ремонт на семейния автомобил