ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Понеделник, 09 Юли 2018 08:02

Нещата, които ще те направят по-щастлив

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Помислете кои са нещата, които биха ви накарали да сте щастливи. Със сигурност през целия ви жизнен път има поредица от моменти, които са ви карали истински да се смеете с глас, да плачете със сълзи от щастие или да чувствате такава нестихваща емоция в душата и сърцето си, че ви е идвало да полетите.

Ако все пак търсите нещата, които ще ви направят по-щастливи на мига, помислете за съветите на ИНТЕРПОЛЕЗНО: http://www.interpolezno.com

№5. Слава

Известните хора са толкова щастливи. Опитайте се да бъдете като тях. Припомнете си коя личност истински ви радва и проучете навиците й.

№4. Благосъстояние

Ако имах много пари, щях да бъда абсолютно щастлив! Много вярват в това и смятат, че само богатствата ще ги направят истински щастливи. Опитайте с лотариен билет, но ако не се получи помислете за всички деца в третия свят, за болните или инвалидите. Те също намират светлинка в тунела и вярват в утрешния ден. Ако вие имате здраве, покрив над главата и храна на трапезата и верни приятели или семейство, с които да споделите това, то със сигурност сте богати!

№3. Красота

Ако имам красотата й - щях да преобърна планините!

Красотата, както и парите, е много относително нещо. Винаги има някой, който е по-хубав. Но, помислете красотата не е само във външната обвивка, но и във вътрешната. Ако притежавате доброта, сърце и душа, то вие неимоверно сте много по-красиви!

№2. Брилянтна надареност

Да си гении си е дар на съдбата. Всеки от нас има някакъв талант, но не всеки е открил своя. Потърсете го в самият себе си. Помислете в какво сте доби и в какво най-ви бива.

№1. Власт

Дайте ми малко власт и ще ви покажа всичко!

Никога няма да чуете от малките деца, че те искат да имат власт, когато растат. Обаче жаждата за власт е налице във всичките ни желания. Жаждата за слава е само жажда да имаш власт над хората. Жаждата за богатство е жаждата да имаш власт над парите и чрез тях жаждата да контролираш хората. Жаждата за физическо привличане е жаждата да имаш власт над хората. И дори жаждата за гений е жажда за власт. Парите и властта са като цяло всичко, което хората искат в по-голямата си част.

Накрая помислете: Наистина ли искате сила? Или искате да останете хора? Мисля, че е време да направите избор сега.

Разгледайте за още полезни статии, интересни истории и ценни съвети в онлайн списания Интерполезно!

Прочетена 319 пъти