ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Статии филтрирани по дата: Петък, 06 Април 2018

Добиването на вода в региони, където няма водоснабдяване е дар, за частния имот. Ето, защо един път достигнато до водата от кладенец, такъв трябва да се поддържа старателно, за да служи за в бъдеще прецизно и точно, а водите му да са с отличен дебит и добро качество за битови употреби.

Колкото по-рано се идентифицира проблем, толкова по-лесно е да бъде отстранен, така че дори и операцията по прокопаване на кладенец да бъде направена добре, се препоръчва редовно да се проверява системата. За да направите това най-малко веднъж на всеки шест месеца, трябва да:

Публикувана в Услуги
Петък, 06 Април 2018 08:11

Извозва строителни отпадъци

Отстраняването на отломки е често срещано явление, което се проявява при по-големи или по-малки апартаменти. Това е обичайна дейност, която много пъти в определени месеци на годината зачестява. Например лятно и есенно време ръстът на ремонтните работи значително се покачва.

Публикувана в Услуги
Петък, 06 Април 2018 07:54

Дезинфекция с препарати

В днешно време на пазара има голямо разнообразие от перилни и почистващи препарати. Вече има препарати за какво ли не. Почти няма нещо, за което да няма препарат. Това е валидно и за дезинфекцията.

Публикувана в Услуги