ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Петък, 03 Октомври 2014 16:38

Предаване на Москвич за рециклиране

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Всеки от нас е виждал захвърлени в градинките и дворовете стари и тотално амортизирани коли, които са забравени от собствениците си. Това някак си стана съвсем обичайна гледка, която обаче е доста неестетична и застрашаваща живота и здравето ни. Както знаем, старите коли гният и отделят вредни за околната среда вещества, които се изчистват напълно едва след десетки години. До скоро не се замисляхме, много-много за последиците, но днес е време да обърнем повече внимание на действията си и да помислим за бъдещите поколения и вредите, които им нанасяме.

Интересно е да разберете, че почти 50 % от амортизираните коли са оставени да гният навън, а така само заемат пространство и замърсяват околната среда. Днес вече можем да променим това и то като се свържем с фирма за изкупуване на коли за скрап. Една от доказалите се фирми е автоморга Дарко. Тя ви дава шанс лесно и бързо да се справите с проблема си, а и на всичко отгоре да изкарате някой и друг лев.

Вече се чудите колко ли пари ще ви дадат за таратайката в двора! Да, това е първото, за което мислят всички решили да предадат колата си за скрап и трябва да знаете, че цената е доста относителна. Тя зависи от състоянието на колата ви, марка, година на производство, колко тежи и колко метали има в нея и ред други фактори.

Най-много можете да изкарате от старите руски возила, като Москвич, Жигули и Лада, защото в тях има страшно много метали. Не се притеснявайте служителите на фирмата ще ви отговорят на всичко, което ви интересува и ще оформят всичката документация. В същото време не трябва да мислите и как ще изкарате и прекарате трошката, защото от фирмата ще се погрижат и за това.

Важно е да предадете колата си за рециклиране, за да послужи за направа на други уреди и коли.

Прочетена 1022 пъти