Печат на тази страница
Вторник, 30 Септември 2014 13:43

Звездите на тенис корта

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Още преди да стане на 16 години той вече е едно от големите имена в тениса. Нове убедително печели злато в Сан Ремо и се класира втори в Световния шампионат, логично след което е обявен за най-добър състезател на Европа. Спортната кариера и достижения на Джокочив са наистина удивителни и започват още когато е малък. Тук може да намерите сайтове за тенис на живо чрез които да се наслаждавате на любимата игра.

Той е наистина голям тенисист, който играе завладяващо и с много спортен дух и хъс. Амбицията му го изстрелва на върха и така той показва, че може да постигне всичко. Сред титлите и достиженията на Джокович са състезания като "LaBoule" и "LaPoet" във Франция, както и турнирите ITF, където с право става един от 40-те най-добри млади тенисисти.

Представихме ви един от най-великите тенисисти на всички времена. Следващия за който искаме да ви информираме е невероятния Роджър Федерер - успехите му са феноменални. Всеки който обича да гледа тенис, задължително е гледал срещи в които играе Роджър Федерер, защото както казахме - той е страхотен.

Пикът е кариерата му обаче е през 2003 година, когато като част отбор играе за Купа Дейвис и срещу страната ни. Професионалната му кариера започва след 2005 година когато започват и големите му участия в турнирите от Големия Шлем. Скоро след това печели и първия си ATP турнир. Достиженията му обаче не спират до тук, той продължава да се развива и през 2007 година печели редица турнири и стига до откритото първенство на САЩ и първия си финал от Голям Шлем.

Срещите с него и други големи имена можете да гледате на живо, онлайн и напълно безплатно в този сайт.

Тенис идола Рафаел Надал е един от големите имена в света на тениса. Той също започва да се занимава с тенис от много малък, а още преди да е навършил 16 години извоюва първата си среща от турнир на АТП. Така след редица победи и спортни достижения с тенис ракетата, през 2002 година започва да се занимава професионално и е с участие в АТП Тур в Майорка. През 2005 година Надал е признат за един от най-добрите тенисисти в света, а през 2012 става и №1 в света.

Прочетена 7472 пъти Последно променена в Вторник, 30 Септември 2014 13:53