Печат на тази страница
Събота, 10 Ноември 2018 09:11

Как да избера букмейкър?

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

efbet casino section

Съвсем малка е вероятността да има човек, който никога в живота си не е искал да заложи на резултата от някое събитие. Знаейки това, букмейкърите, правят всичко възможно, за да се доближат до този човек. Точно, навреме и в даден момент.

Те създават всички условия, за да може човек да се чувства комфортно, като прави залози. Клубовете излъчват популярни спортни събития, а на гостите се предлагат напитки и леки закуски. Печалбите се плащат незабавно - така да се каже, без да се излиза от касата.

И какво да направите, ако не искате да отидете никъде: как да залагате, седнали на дивана у дома?

Има много надеждни букмейкъри, които са се установили в мрежата и позволяват на клиентите си да се възползват максимално от такива развлекателни дейности. За клиента, изглежда, всичко е страхотно. Но, уви не всичко е толкова просто.

Започнете с Ефбет регистрация!

Ако погледнете рейтингът на букмейкърите и прочетете ревютата, се оказва, че не всички букмейкъри са честни с клиентите си. Някои може да не плащат печалбите, други могат да зададат лимити или дори да блокират сметката. Такива грешки се случват, затова преди да направите залог, проучете своя избор.

Как да избера букмейкър?

Няма ясни критерии за избор на офис за букмейкъри. Съществува обаче неизказан списък от правила, чрез който опитни играчи правят такъв избор.

Популярността е един от първите параметри, заслужаващи внимание. Има две причини за това. Първо, букмейкърът присъства на пазара от доста време, инвестира много пари в рекламата, оценява репутацията си и няма да рискува всичко. На второ място, популярността не идва без лоялността на голям брой играчи. Ако букмейкърът е придобил богата клиентска база, може да се вярва на този офис.

Между другото, популярността почти винаги се подкрепя от удобен и визуално приятния дизайн на сайта. Винаги е приятно, когато е лесно да се намери това, което е необходимо. Сега в огромната маса коефициенти и събития.

И най-важното е удобството на залозите в реално време, защото всяка секунда има значение. Допълнително кликване, загубен момент и разочарование е неизбежно. Букмейкърите от TOP рейтинг обръщат голямо внимание на това, за което получават заслужена положителна обратна връзка от своите клиенти.

И с популярни букмейкъри за попълване баланса и тегленето на средства, като правило, е възможно без комисионна.

Съобразете коефициентите.

В действителност големината на печалбата, зависи от този фактор. Колкото по-малко букмейкърът е алчен, толкова повече играчът получава. За да разберете колко печеливши са шансовете, достатъчно е да сравнявате няколко популярни букмейкъра помежду им.

Линията за залагания също е важен критерий, който трябва да се има предвид при избора на букмейкър.

Всички букмейкъри имат популярни събития. Коефициентите са едни и същи навсякъде. И тук идва редът. В края на краищата, колкото повече събития дава букмейкър, толкова по-вероятно е да се събере успешен експрес. По този начин може значително да увеличите печалбите си.

Важно е наличието на лиценз от букмейкър.

Ако има лиценз, става дума за надежден букмейкър. Също така лицензът гарантира пълно спазване на закона. По-специално - букмейкърът плаща данъци върху печалбите.

Знаейки тези неща е време да започнете Вашата Ефбет регистрация!

Прочетена 412 пъти