ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Вторник, 07 Октомври 2014 15:37

Съвети преди закупуване на лаптоп

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Имаме няколко основни съвета към всеки, който е решил да си закупи лаптоп. Никога не трябва да пренебрегвате тези правила, за да останете доволен от покупката си и инвестираните средства. Както знаем все повече хора предпочитат да заменят стария си настолен компютър с мобилния и модерен лаптоп. Това е съвсем нормална тенденция, защото всеки търси новото и удобното, а лаптопът определено е доста по-удобен от настолния компютър. Всички сме на ясно с предимствата му, но не всички знаем как да си изберем лаптоп. Именно за това тук ще изброим някои основни фактора, които никога не трябва да пренебрегвате.

Факт е, че цената на лаптопите зависи най-вече от параметрите им, а най-скъпи за сега са геймърските, които са страшно бързи и мощни. Офис лаптопите или тези които използваме за работа и развлечение вкъщи не са чак толкова скъпи, защото параметрите им са доста по-слаби, а и не ни трябват по-силни, за да го оскъпяват.

Първото, което гледаме в един лаптоп е цената му, като винаги е добре да си правите проучвания и сравнения, защото можете да спестите доста от някоя ексклузивна промоция.

На следващо място е марката и модела, като ви съветваме да се доверявате на изпитани и утвърдени имена, разпитайте за мнение познати или специалисти, които да ви насочат.

От голямо значение е и издръжливостта на батерия, защото как ще е мобилен лаптопът без батерията която да издържа поне 3 часа на интензивно ползване.

На дневен ред идват и допълнителни устройства, като камерата, която е наложително да е част от машинката ви. Съветваме ви да проучите и каква е гаранцията на лаптопа, който сте харесали, като е по-добре да доплатите малко отгоре, но да е по-дълга и със сервиз. Теглото на мобилната машина също не е за пренебрегване, защото ако тежи 5 килограма няма да е никак лесен за пренасяне и работа навсякъде.

Разберете цени на други компоненти:

Прочетена 809 пъти Последно променена в Вторник, 07 Октомври 2014 17:37