ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Вторник, 11 Ноември 2014 10:24

Резервни части за АГУ

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Всеки който има личен автомобил знае, че трябва да бъде поддържан добре. И вие го правете ако искате да се возите в стабилно и сигурно превозно средство. В тази статия ще стане дума за няколко резервни части които трудно се намират в кварталните магазини и затова много автомобилисти търсят чрез други канали.

Един друг такъв канал е интернет. Онлайн търговията в България се развива много бързо и както може би вече се досещате – има специализирани онлайн магазини. В тях може да намерите абсолютно всичко което ви е нужно за вашия автомобил, било то и с по-неизвестна марка и модел.

Нещо което рядко се среща в кварталните магазинчета са въздуховодите. Много важни елементи от цялостната система на всеки автомобил. Както става известно от името им, то са части които извеждат и вкарват въздух там където е нужно. Проблем става когато вашите въздуховоди са повредени, счупени или не работят по друга причина.

Много шофьори мислят как да намалят разхода по колата. Като най-бюджетно зависим консуматив за колите е цената на горивото. Автомобилните газови уредби са добра възможност ако искате да харчите по-малко. Както знаете, цената на газта е доста по-ниска от тази на бензина и тези които имат газови уредби дават по-малко пари за гориво. Помислете и вие над възможността за монтиране на АГУ във вашия личен автомобил.

Ако вашата кола е по-рядко срещана, вероятността да има въздуховод в близкия автомагазин е малка. На помощ идват онлайн магазините където не може да ги няма. Препоръчваме ви да проверите в този защото е много голям, а и цените са доста прилични.

Добрите фарове предполагат по-голям комфорт при шофиране в тъмната част на нощта и по време на лошо време. Икономични и много ефективни са фаровете използващи диодни светлини защото са доста по-ярки и цвета на светлината е по-различен. Всяка една кола може да бъде оборудвана с такива фарове, само трябва да посетите автосервиз.

Прочетена 7118 пъти