Печат на тази страница
Четвъртък, 29 Януари 2015 14:35

Имат ли недостатъци на мобилните телефони - Smartphone поколението

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Съвременните телефони могат да направят толкова много неща в наши дни и все пак на някои хора им се струва доста сложно да се свържете с реалния свят, чрез мобилното устройство. Навярно и вие като всеки друг ги виждате навсякъде в обкръжението – в града, в обществения транспорт, в магазините. Хората около ви са с пръсти залепени за мобилните устройства. Вместо да взаимодействат с хората около тях, те пренебрегват лице в лице разговор, за да заложат на виртуални такива. Какво ще кажете пък да станете звезда по необикновен начин именно, чрез мобилното Web приложение.

 

Мнозина вярват, че младото ни поколение е всъщност по-малко способно за нормално общуване. Те сами едва намират малко практика и не се чувствате комфортно с някой насреща, налагайки се да отговарят на обществено място. Тъй като хората са социални същества по природа, които се нуждаят от реални житейски връзки, това рискува да се превърне в огромен проблем за обществото.

Да, именно за този недостатък говорим, а именно мобилните устройства да доведат до някои доста сериозни инциденти.

Това не е единственият начин на липсата на внимание към заобикалящата ги среда, причина са мобилните телефони. Това всъщност може да струва живота, както на водачите насочени към обмен на текстови съобщения или социалните медии до загуба на контрол над автомобила и големи аварии.

От една страна, хората са застрашени да навлязат в насрещното движение, докато се взират в екрана на телефона.

Нарушенията на защита и сигурност - като цяло информация на едно удобно устройство може да бъде изключително практична и полезна, но в същото време има потенциал да бъде много опасна. Достатъчно е да се забравите телефона си в някои баня или кино и изведнъж, целият ви живот е изложен на риск. Вашите контакти, документи, медийни сметки социални и дори банкова информация е онова, което ще намерят достигналите до телефона ви.

Въпросите, свързани с неприкосновеността на личния живот е по-малко вреден от вашата компрометирана банкова сметка, но може би малко по-неудобно. Има ли някакви снимки на телефона ви? Как ще се почувствате някой да се порови в личните ви съобщения, и-мейли или смс-и с любимите хора. Това звучи брутално, също като някой непознат да навлезе в така личното ви пространство. За да не се стига до там, подсигурете си нужните ключове и защити за смартфони.

Дали ще натежат доброто на лошото пред избора на нов мобилен апарат. Осигурете сигурен сейф на телефон.

След това ще можете да повелявате всички полезни неща за мобилни телефони, без да се налага да следите негативите. Можете да се възползвате и от извличане на максимума от вашето устройство Android .

Прочетена 2452 пъти Последно променена в Четвъртък, 29 Януари 2015 14:37